Forum Settings
Forums
New
Oct 30, 2009 8:17 AM

May 2008
107
Czy oglądacie coś w klimatach lesbijskich oprócz yuri? Dramy, filmy, seriale? Cokolwiek możecie polecić?

Jeśli chodzi o mnie, to oglądałam serial The L Word (polecam!). Poza tym zabieram się za obejrzenie japońskiego filmu Love My Life zrobione na podstawie mangi o tym samym tytule. A jak jest u Was? ;)
Reply Disabled for Non-Club Members
Oct 30, 2009 12:05 PM

May 2008
107
Ok, trochę głupio gadać samej ze sobą, ale właśnie skończyłam oglądać Love My Life. Jest po prostu świetne! No ok, może momentami gra aktorska nie była zachwycająca, ale aktorki wiele nadrabiały swoją urodą ;) Całkiem wierna adaptacja mangi. Ja chcę więcej! Już dawać mi tu tytuły jakichś azjatyckich yuri dram! :D
Oct 31, 2009 12:28 AM

Sep 2008
31
Jakiś czas temu oglądałem rewelacyjny film produkcji bodajże brytyjskiej "Imagine Me & You". Polecam.
Nov 1, 2009 11:16 AM

Oct 2009
229
No, oglądało się tego trochę.. (Aimee & Jaguar, Fucking Amal, Boys don't cry, But Im a Cheerleader, Bound..)
Ostatnio Madchen in Uniform, stary niemiecki film z Romi Schneider,jak ktoś lubi stare filmy i historie o żeńskich szkołach, to polecam.

Obecnie zabieram się za Itty Bitty Titty Committee
Nov 5, 2009 11:17 AM

May 2008
107
Loving Annabelle - polecam! Również szkolne, bo o miłości pomiędzy uczennicą a nauczycielką, ale mimo mojej awersji do takiego miejsca akcji, film uważam za warty obejrzenia.
Nov 6, 2009 8:29 AM

Aug 2008
34
u mnie to raczej filmy przewazają nad yuri animcami xD logiczne bo jest ich więcej. moje ulubione to;

-Butterfly - omg chiński film który znalazłem tylko na yt w sredniej jakosci i z subami takimi ze mozna oślepnąć ale warto było się poświęcić ;D no poprostu cudeńko! słodko słodko. i bohaterki to laski xD
- Aimee&Jaguar - strasznie się wstrzymywałem przed tym, bo sam plakat mnie nie ciągnął jak i nazwa. ale jak mozna się mylić. szczena mi opadła. rozdzierająco smutne. zresztą btw rzadko się widzi film o II wojnie swiatowej z perspektywy niemiec.
- Gia - biografia amerykańskiej modelki Gii Caranagi, obsada; Angelina jolie i elizabeth mitchell z Lostów xD

z serialii to właśnie L word. a i Queer folks a raczej wycięte sceny par lesbijskich bo to gejowsko- lesbijski film, więć całości bym nie zdzierzył. generalnie widziałem duzo..bardzo duzo. a jednego filmu nie moge znalezc co mnie bardzo irytuje. film ' Bilitis' jezeli ktos wie gdzie moge to obejrzec online. to prosze powiedziec *_*

Mistral moze to nie jest jakies mega yuri ale w 'Mendel ikemen idol' jest wątek. i to raczej słaby ;p znaczy, ja wogóle nie lubię dram moze to dlatego. aha i jeszcze 'tokyo love collection' ale imo tez srednie xD
_Alu_Nov 6, 2009 8:35 AM
Jan 11, 2010 4:11 PM

Mar 2008
19
Imagine Me & You było świetne:)
Loving Annabelle nie zbyt się podobało
Zachowac twarz też świetne:)
Tutaj macie stronkę na której są umieszczone tytuły filmów w których można spotkac L scenki:)
http://www.clublez.com/movies/
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

Poll: » BITWY PAR! - druga runda [ZAMKNIÄ�TE]

Mimeiko - Jan 10, 2010

11 by Vanadis98 »»
Oct 19, 2017 5:31 AM

Poll: » BITWY PAR! - dziesiąta runda [ZAMKNIĘTE]

Mimeiko - Jan 22, 2010

9 by Vanadis98 »»
Oct 19, 2017 5:30 AM

Poll: » BITWY PAR! - siódma runda [ZAMKNIĘTE]

Mimeiko - Jan 19, 2010

15 by Vanadis98 »»
Oct 19, 2017 5:29 AM

Poll: » BITWY PAR! - szósta runda [ZAMKNIĘTE]

Mimeiko - Jan 16, 2010

10 by Vanadis98 »»
Oct 19, 2017 5:29 AM

» kyuu.pl - forum fandomowe!

Inalion - Mar 20, 2010

1 by Inalion »»
Nov 8, 2016 2:31 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login