Forum Settings
Forums
New
Jul 26, 2015 11:32 AM

Oct 2014
3719
Bu konu altında okuduğunuz/okuyacağınız LN'leri tartışabilirsiniz.
CnonMar 6, 2021 7:13 AM
Reply Disabled for Non-Club Members
Jul 26, 2015 1:47 PM

Aug 2009
288
O.o grubumuzda bu konunun açılmasına sevindim.Ben şuanlık Mushoku okuyup çeviriyorum, Hakomari nin ilk cildini okumuştum bir de bu yaz onunla beraber Tate no Yuusha falan da okumayı istiyorum ortak birşeyler olursa konuşmak isterim.
Bu da çeviri sitemizin linki,Türkçe light novel okumak isteyenler için.
http://novel-aozora.blogspot.com.tr
Aug 21, 2015 2:54 PM

Jul 2014
220
Bu sonbahar diğer küçük serilerle birlikte Toaru ve Tate no Yuusha'ya başlayacağım.
Kamachi.exe'nin bir diğer eseri Heavy Object var, onu da tavsiye ederim. Zaten yakın zamanda animesi çıkacakmış, savaş konulu gayet eğlenceli bir LN.
Aug 24, 2015 11:59 AM

Jan 2015
22
HakoMari bir yandan çeviriyorum bir yandan tekrar okuyorum, bir türlü sıkılmadığım bir seri.
Ayriyetten bir de Gekkou okuyorum, aynı çevirmenin işi (EusthEnopt).
Ve Mondaiji Serisinin 10. Cildinin çevrilmesini bekliyorum. Fena cliffhanger vardı 8'de, 9 da side-story olunca kötü oldu doğrusu. Beklemek çok zor ama.
Oct 11, 2020 4:11 PM
Jul 2018
561541
yeni görüyorum, kulüpte ln ile alakalı forum başlığı varmış, yazayım bişeyler belki cevap yazan çıkar.

Re:zero - ''Light novel de neymiş lao'' diye bakıp, sonra hikayenin devamında ne oluyor diye nefsimi köreltme amacıyla okuduğum, light novel okumaya başladığım yapım. Yeni cildini bekliyorum.

Youzitsu - Hiçbir beklentim olmadan ve sadece vakit öldürmek amaçlı başladığım ama nasıl olduğunu anlayamadan bir anda fanboya dönüştüğüm, en sevdiğim ve kesinlikle herkese tavsiye ettiğim bir resimli roman serisidir. Konu, kurgu, karakterler... hepsi müthiş. Okumayan çok şey kaçırır. Orjinallik ve titizlik resmen akıyor, her kitapta daha da genişleyip daha da iyileşiyor hikaye. Yeni çevirilerin çıkmasını beklemek bildiğin gurbette iken memleket hasreti gibi bişey.

Bunlar dışında bi sürü daha şeyden azar azar okudum, bi ton da web novel okudum, tavsiye ederim bence anime izleyenler novellere de bi bakmalı. Animelerin keyfi başka ama light novel okumanın keyfi de bir başkadır. Başka okuyanlar ya da tavsiye etmek isteyenler olursa ve ömür yeterse sonraki beş sene içinde buraya yazarsa sevinirim teşekkürler OwO UwU lulw kekw
Oct 18, 2020 1:45 AM

Aug 2009
288
Youzitsu, şubattan sonra bakmayı düşünüyorum kirpicim, unutursam sen hatırlat.Bu aralar Solo Leveling bitirmeye çalışıyorum,sonrasında Overgeared ve Terror Infinity var sırada.Ama novel okurken ara vermeden yardırmak lazım tadı öyle çıkıyor.Bir serinin fanı olduğunda yakaladığın her detay seni mutlu etmeye yeter, novelde olayın anlatım perspektifi bile değişiyo çok daha fazla şey yakalıyorsun.Bu Toradora gibi birebir uyarlanan seriler için bile öyle.Bulursanız monogatari serilerini okuyun mesela, Arararararagi'ye düz hentai kalıbından farklı bakarsınız.
Jan 31, 2021 1:58 PM

Oct 2014
3719
bir türlü bitiremedim maria'yı akmıyor hikaye ya.
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» Favorileriniz?

NovasAnimeList - May 6, 2022

2 by kikiiwxxewq »»
Oct 10, 8:26 AM

» Grupta başka Neon Genesis Evangelion hayranı var mıdır?

Jerasu - Jun 2, 2019

6 by kikiiwxxewq »»
Oct 10, 8:24 AM

Sticky: » Kendinizi Tanıtın ( 1 2 3 4 5 )

Cnon - Apr 6, 2015

210 by kikiiwxxewq »»
Oct 10, 8:15 AM

Sticky: » Önemli duyuru - Lütfen okuyun

Cnon - Sep 17, 2023

0 by Cnon »»
Sep 17, 2023 7:23 AM

Sticky: » Anime / Manga Öneri ( 1 2 )

Cnon - Apr 7, 2015

82 by _Schiffer »»
Mar 28, 2023 8:25 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login