Forum Settings
Forums
New
Sep 12, 2010 4:02 AM

Jun 2010
278
Podajemy tu swoje znienawidzone postacie z tasiemców. Proszę o krótkie lub długie jak kto woli wytłumaczenie ^^ A teraz wykażcie swoją nienawiść do postaci których nie cierpicie!

Zaczynam~

Sai z Naruto:Shippuuden - Nie wiem po co w ogóle ta postać powstała, nędzna, głupia podróbka Saska =,= Mógłby zginąć gdzieś na misji. >.<
Ishida i Sado z Bleach'a - Kompletnie nie przydatni, brzydcy, idiotyczni bohaterowie >_>" Nie wiem co brał twórca kiedy ich wymyślił. Jak wyżej, niepotrzebni i wkurzający bohaterowie.

Na razie chyba tylko tyle, bo jednak nic nie przebije mojej nienawiści do Suzaku ale to nie tasiemiec oczywiście więc nie ma co pisać...
Reply Disabled for Non-Club Members
Sep 12, 2010 4:54 AM

Mar 2010
284
Sasuke Uchiha (Naruto) - chłopak z ambitnym celem w życiu - zemsta, tak to na prawdę poruszające.. a ten dramatyzm, ah po prostu łapie za serce. Niby taki ach i och, ale daje sobie zrobić z mózgu wodę. Oczywiście rozumiem, że jego skrzywiona psychika, ma źródło w przeszłości, jednak wszystko ma swoje granice. Jedyne co jest w nim znośne, to głos. ;3 Po prostu nie sposób go nie kochać. xD
Orihimcia (Bleach) - "Kurosaki kuuuuuuuuuuuuuuun", dziękuję.
Hinamori Momo (Bleach) - od momentu jej załamania psychicznego, po incydencie z "Aizen'em-taichou", jej zachowanie dobija mnie na wszystkie możliwe sposoby.

Pewnie jeszcze o kimś zapomniałam, a no tak o "kapitanie" Tousenie, z zachwianym poczuciem sprawiedliwości, przez którego biedny Hisagi miał niemałe problemy emocjonalne. T^T

Nayachi said:
Sai z Naruto:Shippuuden - Nie wiem po co w ogóle ta postać powstała, nędzna, głupia podróbka Saska =,= Mógłby zginąć gdzieś na misji. >.<

Pewnie po to, żeby wypełnić lukę, po bezmózgim Sasuke. xD
Sep 12, 2010 5:32 AM

Jun 2010
278
Shateiel said:
Hinamori Momo (Bleach) - od momentu jej załamania psychicznego, po incydencie z "Aizen'em-taichou", jej zachowanie dobija mnie na wszystkie możliwe sposoby.

A właśnie Hinamor! Dzięki Shateilel że przypomniałaś mi jak jej nienawidzę i jaką ochotę mam ją poćwiartować ^^ Ale już została pięknie poraniona :F

Shateiel said:
Orihimcia (Bleach) - "Kurosaki kuuuuuuuuuuuuuuun", dziękuję.

Orihime biedna :< Co tak dużo osób jej nie lubi D: Ja ją nawet lubiłam przez jakiś czas, później internet mi podpowiedział że jest głupia a teraz stwierdzam, że taka zła nie jest. Czasem wkurza i się plącze pod nogami ale taka tragiczna nie jest...
Sep 12, 2010 5:42 AM

Mar 2010
284
Nayachi said:
A właśnie Hinamor! Dzięki Shateilel że przypomniałaś mi jak jej nienawidzę i jaką ochotę mam ją poćwiartować ^^ Ale już została pięknie poraniona :F

No tak, ale chyba jednak trochę za mało. Szczęście, że jej na razie nie ma w mandze i anime. *__*

Nayachi said:
Orihime biedna :< Co tak dużo osób jej nie lubi D: Ja ją nawet lubiłam przez jakiś czas, później internet mi podpowiedział że jest głupia a teraz stwierdzam, że taka zła nie jest. Czasem wkurza i się plącze pod nogami ale taka tragiczna nie jest...

Ja jej nie lubię od początku. Zawsze się ciśnie tam gdzie jej nie chcą, nic nie robi, a jedynie przeszkadza. Nie wiem jakim cudem zdobyła 3 miejsce na egzaminach semestralnych (patrz. tom 5 :D), skoro używa mózgu raz na 419 rozdziałów. Tragiczna by nie była, gdyby "Kurosaki-kuuuun", zmieniła na "Ulquiorra-sama". xDD
Sep 12, 2010 5:49 AM

Jun 2010
278
Shateiel said:
Ja jej nie lubię od początku. Zawsze się ciśnie tam gdzie jej nie chcą, nic nie robi, a jedynie przeszkadza. Nie wiem jakim cudem zdobyła 3 miejsce na egzaminach semestralnych (patrz. tom 5 :D), skoro używa mózgu raz na 419 rozdziałów. Tragiczna by nie była, gdyby "Kurosaki-kuuuun", zmieniła na "Ulquiorra-sama". xDD

Ty dobry pomysł xD Już to sobie wyobrażam *_*
Ale w sumie w każdym anime musi być taka postać której większość nie lubi bo jest głupia i ... głupia xD
Sep 12, 2010 6:40 AM

Nov 2009
797
Ja nie lubię Sasuke z Naruciaka, Lenalee z D.Gray-mana, a jak kiedyś czytałam Bleacha to znienawidziłam Orihime >.>

Wlezić >D
Sorry for my english ^^''
Sep 12, 2010 6:45 AM

Mar 2010
284
Nayachi said:
Ale w sumie w każdym anime musi być taka postać której większość nie lubi bo jest głupia i ... głupia xD

W Gintamie nie ma! xD
Sep 12, 2010 8:20 AM

Jun 2010
278
Shateiel said:
W Gintamie nie ma! xD

Gintama się nie liczy bo nie oglądałam więc nie ma :P
Sep 12, 2010 12:59 PM

Nov 2009
1718
Nayachi said:
Ishida i Sado z Bleach'a - Kompletnie nie przydatni, brzydcy, idiotyczni bohaterowie >_>" Nie wiem co brał twórca kiedy ich wymyślił. Jak wyżej, niepotrzebni i wkurzający bohaterowie.
- Ishida jest dla DJ z tentaklami! *grin* Sado nie wiem xD

Nienawidzę, Srinalii Li! Jest szmatą, dziwką i chciałaby z każdym facetem z DGM!
Dalej... Kyoko i Haru z KHR! Rzygam jak tylko na nie patrzę! Są gorsze niż Kaname! *najgorsza postać nr 1*

Co do Orihime, sama mi nie przeszkadza. xD Tym bardziej nie w parze z Ulkiem, ale jak można ją łączyć z Ichigo to nie wiem! xD *GrimiIchi*

Shateiel said:
W Gintamie nie ma! xD
- Bo Gintama jest zajebista, i są same zajebiste postaci! Np Kondo! >3<
Sep 12, 2010 5:28 PM

Dec 2009
3723
To moze ja sie wypowiem xD Taka moja skromna lista ;>
Nienawidze Oryski-- za wszystko ;p " Kuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrroooooosssssaaaaakkkiiiii-kun" xd Toz jak jeszcze raz to uslysze to ja powiesze za te rude kudly...I czemu duzo ludzi laczy ja z Ichigo O.o On ma byc z Rukia xD

Ojj tak musze to napisac ---> Aizen xd A moze powinnam napisac ten owado-ptak xd Bo tak sie zastanawiam kogo ta gosienica przypomina xD
Mam specjalny pikczer na ta okazje xD

Niech go Ichigo zabije jak najszybciej bo nie chce go juz widywac xD

Kyoko Sasagawa xd Orzesz jak ja jej juz nie moge zniesc xd To jest jak kopia Oryski. Ciagle Tsuna, Tsuna-kun ahh jak milusio ;p Daj buzi.... Do Haru jakos nie mam nic aczkolwiek tee jej ahi ahi tez mnie wpedza w rozpacz xd Ale kurcze podoba mi sie w parze z Gokusiem i jakos nie moge jej znienawidzic xD

Dobra narazie tyle xD Jak sobie kogos dopomne to go tu wpisze ;>
MarissaRobFeb 11, 2011 1:35 PM
Sep 13, 2010 6:13 AM

Mar 2010
273
O tak zgadzam się co do Aizena , był spoko do czasu aż
bo później to już straszna cienizna . Z tym szpetnym loczkiem jeszcze jako tako go tolerowałem,był mi neutralny, ale to co teraz się z nim dzieje woła o pomstę do nieba . Najpierw grzywa jak u konia a później ten komiczny motyl (?) , nie zdziwię się jak wbije lvl up i zmieni się w szczotkę klozetową .
Hitsugaya - nie wiem czym się tak ludzie podniecają ,chyba tylko tym że wygląda korzystnie w odbiorze dziewczyn . Dla mnie jest po pierwsze jednym z najsłabszych kapitanów SS a po drugie jego charakter mnie dobija strasznie . Zaraz za Aizenem współczesnym największa klapa Blicza w moim odczuciu .
Kizaru z One Piece, jego sposób bycia jest w moim odczuciu lipny, nie lubię takich postaci .
To by było na tyle.
Feel free to join the Bocchi the Rock! club!

MALoween 2025:
Sep 13, 2010 1:47 PM

Nov 2009
328
Toshiro Hitsugaya narażę się za to ale co tam.
Kiedyś mi on nie przeszkadzał ale później stał się małym bezczelnym megalomanem a jak powiedział że że chce walczyć z Aizenem moja racja była taka.
Poza tym jest go zdecydowanie za dużo.

Aizen lubiłem go gdy był przedstawiany jako genialny strateg ale obecnie jest on symbolem wszystkiego za co znienawidziłem mange i anime Bleach czyli długich i nudnych pełnych niewykorzystanego potencjału walk, dziur fabularnych, zwrotów akcji równie niespodziewanych co głupich i bezsensownych, gwałcenia kiedyś dobrych postaci i tak dalej.
Dec 25, 2010 12:47 PM

Jun 2010
196
- Orochimaru z Naruciaka (mam takie okropne uczucie za każdym razem, gdy go widzę D:)
- Spandam z One Piece (nie wiem, czy istnieje na świecie osoba, która darzy go sympatią); ogólnie nie lubię większości "czarnych charakterów" w OP (Arlong, Bellamy, Kuro, Morgan, Magellan, Moria, Blackbeard)
- Byakuran z KHR (widząc go miałam po prostu ochotę mu przywalić z pięści w ten jego sztuczny uśmieszek)

Innych tasiemców nie znam jeszcze wystarczająco dobrze, żeby stwierdzić, że kogoś nie lubię..
Jan 3, 2011 12:40 PM
Oct 2010
21
Lenalee (DGM). Do połowy serii ją lubiłam. Ale od

wkurzałam się za każdym razem jak ją pokazywano. xD
Chizuru (Hakuouki). Nie lubię jak kobieta sobie nie radzi. A Yukimura to już jest mistrzostwo... Ciągle tylko 'Hijikata-san' i nic poza tym, mieczem machnęła może ze dwa razy w całej serii... W ogóle zastanawiam się po co jej on?
Sakura (Naruto). Ale to tylko i wyłącznie w pierwszej serii Naruto. 'Sasuke' i 'Sasuke' i nic poza tym. W Shippuudenie, natomiast, bardzo mi się spodobała.
Yuumi-saanJan 3, 2011 12:45 PM
: )
Jan 12, 2011 5:19 AM

Sep 2010
302
Chyba nie będe oryginalna ^^ :

Lenalee Lee (bosh jak można tak kogoś nazwać -.-) chyba nie musze wyjaśniać czemu?

Orihime Inoue-podobna do lenalee ;l

Kyoku z KHR - wkurzająca na maxa ,ciagle tylko to "tsuna-kuuun" wrr

Feb 4, 2011 10:13 AM

May 2010
94
Na pierwszym miejscu oczywiście Orihime, wkurzają mnie takie przygłupie postacie, które wszędzie się plączą i co chwilę trzeba je ratować.

Sakura z Naruto, ale tak samo jak u Envy-chan tylko w pierwszej serii, w shippuudenie radzi sobie całkiem nieźle ;)

Ogólnie rzecz biorąc najgorsze są "Heroiny" które nie potrafią nic zrobić, ale nie chce im się ruszyć tyłka i nad sobą popracować...
Feb 11, 2011 9:08 AM

Jun 2010
278
A ja ostatnio poznałam postać którą będę nienawidzić całym sercem.
Marshall D. Teach
Ten kto ogląda lub czyta One Piece powinien wiedzieć no ale napisze, napisze.
Nienawidze go za to, że

Zasłużył sobie u mnie w pełni na tytuł najgłupszego bohatera anime, nawet pobił Suzaku z Code Geass.
A poza tym nienawidzę tego kondoma, robala, ćmy, mutanta Aizena.
Feb 11, 2011 1:41 PM

Dec 2009
3723
Nayachi said:
A ja ostatnio poznałam postać którą będę nienawidzić całym sercem.
Marshall D. Teach
Ten kto ogląda lub czyta One Piece powinien wiedzieć no ale napisze, napisze.
Nienawidze go za to, że

Tak tak tu sie zgadzam w 100% x.x Nienawidze tego czarnego dziada p.p Przez niego az mnie na wymioty zbiera ;/

Do listy dopisuje rowniez Akainu i Kizaru x.x Lol jak ja ich nienawidze x.x Mam nadzieje ze jak najszybciej skoncza swoj zywot ;/ Niech ich ktos zabije blagam xD
Feb 11, 2011 2:50 PM

Jun 2010
278
O Bakainu też jest wstrętny. Ale ogólnie cała trójka Admirałów działa mi na nerwy. Z marynarki w sumie lubie tylko Garpa i Coby'ego. Jeszcze z Shichibukai to Hancock, ex Shichibukai Crocodila, Flaminga i Mihawka.
Jeszcze głupi jest ten gość od cieni. Moria chyba, prawda?
Feb 13, 2011 12:04 PM

Sep 2009
3960
Sasuke Uchiha i Haruno Sakura z Naruto
Lenalee Lee i Levi z D. Gray Man
Orihime Inoue z Bleacha

We're all golden
Sunflwers
on the inside :>
Feb 13, 2011 1:23 PM

Oct 2009
2394
Naruto:
- Sasuke:Sasuke to Sasuke, kto go lubi xD jest kretynem i wszyscy o tym wiedzą.
- Sakura: słaba, beznadziejna i głupia. ciągle trzeba ją ratować.
- Orochimaru: wkurza mnie po prostu xD
DGM:
- Lenalee: jej glosik i "Allen-kun" każdego doprowadzi do szału.
- Miranda: łajza.
- Chaoji: pomimo głosu Mamo-kuna był dość popieprzony xD
Aug 31, 2011 11:12 AM

Jan 2011
798
-Kikyo [InuYasha] - nie potrafię jasno określić dlaczego jej nie lubię, ale sama jej obecność na ekranie sprawiała, że miałam ochotę rzucić czymś w ekran.
-Sakura [Naruto] - jestem pewna, że kiedyś będzie o jedno 'Sasuke-kun', albo 'Naruto' za dużo.
-Ino [Naruto] - tak jak Sakura w Shippuudenie, w końcu wzięła się choć trochę za siebie i wreszcie potrafiła co nieco zrobić, tak ona nadal potrafi tylko jęczeć. Mogłaby się zabić to przynajmniej byłoby trochę pożytku z niej. ><

No, wystarczy. :3
Sep 8, 2011 1:23 PM

Feb 2010
115
Sakura Haruno i Hinata Hyuuga - wkurza mnie to ich "Naruto-kun" , "Sasuke-kun". Jakby nic innego nie potrafiły wydobyć ze swojej gęby.

Są jeszcze jakieś inne, ale myśleć mi się nie chce XD
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» [GRA]X czy Y? ( 1 2 3 4 5 ... Last Page )

Kawwwa - Feb 18, 2011

288 by MarissaRob »»
Jan 26, 2020 6:41 PM

» [GRA] Masz czy nie masz? ( 1 2 3 )

Kawwwa - Feb 18, 2011

138 by MarissaRob »»
Jan 26, 2020 6:38 PM

» [GRA] Obejrzane/Ogladane/Do obejrzenia ( 1 2 3 4 )

Kawwwa - Feb 18, 2011

193 by MarissaRob »»
Jan 26, 2020 6:36 PM

» Skojarzenia ^^ ( 1 2 3 4 5 ... Last Page )

MarissaRob - Dec 11, 2010

250 by MarissaRob »»
Jan 26, 2020 6:34 PM

» Zabawa ( 1 2 3 4 5 ... Last Page )

MarissaRob - Jul 1, 2010

857 by MarissaRob »»
Jan 26, 2020 6:33 PM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login