Forum Settings
Forums
New
Jun 16, 2011 8:29 AM

Jan 2011
798
Zakładam taki temat, bo w sumie wypada.

Może ja zacznę. Karolina jestem, w tym roku kończę 21 lat i urodziłam się i mieszkam w Szczecinie. Anime, tak na poważnie, interesuję się od niecałych dwóch lat, mangą jeszcze później, bo najwcześniej na początku zeszłego roku. Mam fioła na punkcie kotów i słodkości. : D

Miło mi. : )
KaaroJun 22, 2011 4:04 AM
Reply Disabled for Non-Club Members
Jun 16, 2011 11:28 AM

May 2008
139
Yo !
Mieszkam w Szczecinie, mam 18 lat. Anime oglądam od ok. 5 lat, zaczęłam od „Naruto”. Od tego czasu niezmiennie moją ulubioną, ukochaną postacią jest Sasuke( i pewnie już taką zostanie do samego końca :)) . Mangi czytuje od czasu do czasu. Oglądam sporo japońskich filmów, słucham różnych zespołów. Kocham zwierzaki, ostatnio namawiam mamę na rosyjskiego niebieskiego kociaka ^ ^
Yoroshiku ;3
Jun 21, 2011 6:57 AM

Nov 2009
623
Mam na imię Kamila, lat 16. Mieszkam w Krakowie. Anime zaczęłam oglądać w wieku dwunastu lat, kiedy to kolega pokazał mi "Naruto". To właśnie w tej serii ujrzałam pięknego Sasia i zakochałam się na zabój. Od tamtej pory fangirluję czarnowłosym bishom. Uwielbiam kociaki i chciałabym jednego mieć (najlepiej czarnego!), ale na razie moje starania o niego do niczego nie prowadzą. Od niedawna oglądam dramy i kolekcjonuję figurki. Jestem maniaczką rzeczy oryginalnych, wypasionych i drogich (uwielbiam drogie prezenty!). Uzależniona od rafaello, ale innymi słodyczami też nie pogardzę! Nie pamiętam kiedy ostatnio z mojej szafy nie wysypywały się po otwarciu ciuchy. Jestem straszliwie leniwa, nie potrafię gotować, dlatego rodzice musieli zainwestować w mikrofalówkę i sporą ilość szybkich dań. 8D Trochę maniura ze mnie... Mam arachnofobię.
Ayumi_TsukadaJun 21, 2011 7:02 AM
Jun 23, 2011 4:52 PM
Jun 2010
21
Nazywam się Agata i też w tym roku skończę 21 lat. Pochodzę z okolic Konina. Uzależniłam się od anime 4 lata temu:) I od tego czasu wszystko potoczyło się lawinowo: manga, j-music, j-rock,kuchnia, a zatrzymałam się na dramach i k-pop'ie:) Kocham słodycze i wszystko co jest słodkie. Uwielbiam zwierzęta. Mam kota Wścibka, kotkę Fredzię i 5 małych kociaków, 3 konie srokate: Taja, Bogusia i Erza:), psy: Maja, Betek i Rima.
Jul 20, 2011 3:04 AM
Jul 2018
559029
czy mi sie wydaje czy jestem jedynym facetem w tym klubie oO

No nic, a wiec jestem Tomek w sierpniu skoncze 18 lat pochodze z niewielkiej miejscowosci z okolic krakowa z anime zapoznawalem sie juz od najmlodszych lat gdy to na rtl 7 ogladalo sie dragon ball'a ^^ to byly czasy pozniej jakos zaczolem szukac czegos nowego i tak ogladam/czytam az do dzis.
Aug 12, 2011 3:13 PM
Jul 2018
559029
Kinga, 21 lat. Pochodzę z małej miejscowości niedaleko Wrocławia, choć prawdopodobnie niedługo czeka mnie przeprowadzka do Krakowa.
Pierwsze odcinki Naruto jakie oglądałam były po niemiecku(oczywiście nic nie rozumiałam xD) i już wtedy pokochałam Sasuke. Z oryginalną wersją zapoznałam się po raz pierwszy jakieś 5 lat temu i Naruto było drugim anime(po Inuyashy) jakie oglądałam po tym jak już dowiedziałam się czym są anime ;). Ze względu na nostalgie i stare dobre czasy młodości (xD) pozostaje ono w moich ulubionych.
Również mam fioła na punkcie kotów. Mam dwa, czarny nazywa się Sasuke a biały Naruto ;D. Marzę o tym by mieć myszy(najlepiej cztery).
Jestem ogromną fanką(mam obsesje na punkcie) No.6
Jestem fujoshi :)
Znienawidzone postacie z Naruto: brak. Ulubiona para: SasuSaku, ale nie mam też nic przeciwko innym (Pairing Peace).
Jestem tolerancyjna, szanuje zdanie innych. Jeśli kogoś nie znam jestem nieśmiała ale kiedy się mnie już pozna ciężko ze mną wytrzymać :)
Wielka fanka Hetalii, więc świat i historię postrzegam trochę inaczej niż inni ludzie ;)
Ukochane książki: No.6 i Harry Potter.
Troszkę się rozpisałam... A i jeszcze jedno!
Kocham Nutelle.
removed-userAug 12, 2011 3:19 PM
Oct 17, 2011 7:09 AM

May 2011
72
Cześć! Jestem Ada, mam 16 lat i jestem z okolic Poznania.
Anime interesuję się od jakiegoś roku, mangą jeszcze krócej. Pamiętam, że dawno temu oglądałam na rtl Dragon Ball, lecz nie wiedziałam wtedy, że jest to anime, ani co to w ogóle jest xd Jestem w trakcie oglądania pierwszej serii Naruto i od razu pokochałam Saska :D Aktualnie zrzędzę, że poszedł do Orochimaru i pojawi się dopiero w drugiej serii -.- Moje ulubione anime? Nie widziałam ich dużo, jednak z pewnością są to Hakuouki, Naruto, Shamang King i Kaichou-wa Maid-sama! ;) Lubię yaoi.
Na ogół jestem pozytywnie nastawioną dziewczyną, łapię czasami różne głupawki (np,. dzisiaj śmiałam się przez ok. 45 min praktycznie non stop xd z niczego, ot tak :D) i nie przeszkadza mi to, a nawet to lubię. Uważam, ze to ważna cecha mojej osobowości ;)

Miło mi Was poznać :D
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

Sticky: » Karty klubowe [OTWARTE!]

Kaaro - Jul 5, 2011

10 by Midori-Gaara »»
Aug 9, 2013 2:06 PM

» Dobry czy zly?

Kaaro - Aug 13, 2011

2 by Vivek »»
Jul 21, 2012 5:10 AM

» Limitowane edycje...

Kaaro - Jul 5, 2011

1 by Ayumi_Tsukada »»
Jul 13, 2011 1:43 PM

» Poszukiwani...

Kaaro - Jun 22, 2011

1 by notmi »»
Jul 4, 2011 7:13 AM

» Dlaczego lubimy Saska?

Kaaro - Jun 14, 2011

2 by Kaaro »»
Jun 22, 2011 5:50 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login