Forum Settings
Forums

Anime, ktoré práve pozeráte/ktoré vás oslovilo,...

New
Sep 6, 2008 6:52 AM

Jan 2008
351
Takže tu máme nový topic...
Mňa v poslednej dobe zaujalo anime Majin Tantei Nougami Neuro. Dopozerala som ho už dávnejšie, no oslovilo ma hlavne dejom a charakterom postáv. Je to také - mystery comedy anime. Veľmi sa mi páči vzťah hlavných postáv a Neuro je prototyp superhrdinu z môjho pohľadu :D
Momentálne mám rozpozeraných cca 20anime ale celkovo 56. Z tých naj sú to určite Special A, Itazura na kiss, Monochrome factor, Kirarin revolution, Shugo chara, Natsume Yuujinchou a World Destruction. No aby som nezabudla - Kaze no stigma - nejako ma to chytilo až od cca 5 časti, možno až neskôr, ale vykľulo sa z toho véééľmi dobré anime!

Čo práve pozeráte vy? Nejaké zaujímavé anime, ktré odporúčate? Nemusia byť novinky, ktoré sa ešte len vysielajú, môžu byť aj staršie veci...
Takže ľudia píšeme, neleňošíme, rozhýbte sa láskavo ^^
DreamerSKSep 15, 2008 2:56 AM
Kruh sa uzatvara, ale mna to netrapi - povedalo avangardne kruzidlo a dalej rysovalo stvorce...
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (4) [1] 2 3 » ... Last »
Sep 15, 2008 2:09 AM

Mar 2008
20
O_O "Momentálne mám rozpozeraných cca 20anime ale celkovo 56."
eeee ek lol to sa aj dá
teda k veci asi aktuálne Higurashi nepýtajte sa ktoré lebo neviem XDDDD a prečo
krv krv krv kočky kočky kočky XDDDD a zase krv krv krv a možno aj tíe cvrčky ktoré tam cvrlíkajú...weeej su také hypnotyzujúce až ma to prinútilo slintať na klávesnicu XDDDDD
GhostHammer in this World

Sep 15, 2008 5:17 AM

Oct 2007
97
Jej, hideki tu stale je? XD
Sep 15, 2008 5:28 AM
Nov 2007
308
no skor Draco a ako on pisal HidekY ...:D:D:D:DD:D:D:D:D ;D

no ja kukam akurat Macross F, witschblade, a pokračujem s Gundammi ...:)
Sep 16, 2008 3:10 AM

Jan 2008
351
nooo, gundam, to by som rada pozerala, ale je toho strááášne veľa, veľa sérií a tak...
teraz som začala s code geass, hm, neviem prečo mi to tak dlho trvalo ale teraz sa mi to veľmi zapáčilo...
higurashi sa stalo jednou z mojich srdcoviek, i keď je to brutus psycho a horror ale podľa mňa majstrovské dielo!
chystám sa aj pozerať tie "mal by každý otaku vidieť", tak som začala elfen lied a death note sa chystám.. ale už mám toho kopu rozpozeranú, tak musím sa ukľudniť :D

offtopic: prečo mám upravený ten prvý príspevok ujo Dreamer??? O_o
Kruh sa uzatvara, ale mna to netrapi - povedalo avangardne kruzidlo a dalej rysovalo stvorce...
Sep 16, 2008 9:30 AM
Nov 2007
308
upravoval som len nazov topiku bola pokazena diakritika tak tam boli hakibaki namiesto á í a tak...
No gunadmov nieje vela ja mam
hlavne OVA, filmi, pracujem na Z, + som videl Wing, OO
ale tie nove serie sa mi moc nepačia su až moc umele...
ale napr taky igLoo je sice fullCG ale ma dobri dej a odhaluje niektore tajomstva ako napr zhodenie kolonie na Sidney alebo vojna v solomonovom mori (ak sa nemilim)...
Elfen Lied je jedno z prvich anime co som videl via interned doporučujem ale nič pre slabe povahi...:D
no ešte čo je Mobile Suit Gundam : G SAVIOR hrany fim je podla toho čo som videl a počul dosť biedny preto sa ho nepalanujem pozrieť...
code geass kamarat akurat dopozerava 2 sezonu o tej serii som pocul vaj sa dost podoba na Gundam OO...:D
no akurat mam rozpozerany ten Macross F zosava len par casti do konca a vizera to fakt ze to zle skonci...::(:(:(...:(:(
Sep 16, 2008 1:47 PM

Jan 2008
351
teheee, môj výročný 300tý príspevok - yahohoooo!!!

ale k veci - code geas sa mi veľmi zapáčil a ak je naozaj ako vravíš ako gungam asi si to kuknem skôr ako som plánovala. to 00 som chcela už dávnejšie ale myslím, že treba dodržať postupnosť, aby som vedela wo co go.. :)
elfen lied ma prekvapil total brutal krvavou scénou na začiatku a potom trápnymi typickými japonskými predstavami o "hlúpom" dievčatku... ale nevzdávam to, lebo to vyzerá byť fakt dobré.
Sep 17, 2008 1:10 AM
Nov 2007
308
banzai banzai...:D
no code geass si kuknem ked to bude komplet kedže to kamoš bude mať čo som kukal malo by to končiť 2 sezona 28 septembra ak sa nemilim...:D
O__O natom robil aj CLAMP???
Mobile Suit Gundam OO si kludne možeš pozreť pretože nepatri do hlavnej dejovej linie tak ako Gundam Wing je to vlastne alternativny vesmir...
Elfenlied ma prekvapil tím množstvom krvi...:D
momentalne neviem čo pozreť...:( ale asi sa znova pustim do Witchblade...:)
Sep 17, 2008 1:32 PM
Sep 2007
169
Pozrite si Detroit Metal City (to je tak uletené až je to vtipné) :D
a Code Geass sa ani nechystám pozerať na mňa to má moc častí
Sep 17, 2008 1:45 PM
Nov 2007
308
Detroit Metal City jj som si ho dal do plan to wach...:D videl som par obraskov mangi vyzera to haluzne...:D:D:D
Sep 18, 2008 2:10 PM

Jan 2008
351
geass má veľa častí? O_o no jo ja som chcela pozerať D.Gray.Man a Bleach ale TO má veľa častí a takto prichádzam o pravdepodobne super anime...
Code Geass je skvelé pre milovníkov mechy a militarizmu... myslím, že je veľmi dobré a na úrovni... Čo ma ale sklamalo bol ten Elfen Lied, ja vám neviem, autori vsadili na nahotu a kopu krvi, ale mňa tým bohužiaľ nezaujali -_- gomenne! zajtra asi načnem Death Note už konečne, tak dúfam, že to ma nesklame!
Sep 20, 2008 5:27 PM
Sep 2007
169
Tak Death Note ťa buď uplne pohltí alebo si povieš, že to je nuda. Nič medzi tým som zaťiaľ nezažil.
A nie vždy prichádza človek keď nechce pozerať dlhé ongoingi o super anime. Ako napríklad Bleach som počul je už dosť oničom teraz (podobní prípad ako Naruto).
Ale naštastie sú ongoingi, ktoré sú dobré aj keď majú veľa častí ako napríklad One Piece (som počul, nevidel) a Gintama (to aj pozerám).
Sep 21, 2008 5:03 AM
Nov 2007
308
Bleach ma teras fireli preto je taky aky je lebo musia davať mange naskok inak by muslei predbiehať dej v mange a to nieje dobre...:(
D Gray MAn je celkom zaujmave anime chistam sa nan ale nieje kedy ho sosnut...:( mam len 1 ep...:(
Code Geass nema vela casti je ich len kolo 50 to je podla mna malo napr Detective Conan ma kolo 520 Ep...:D
no ja somdokukal Wings of Honneamise a neska skusim kukneut nake anime aby som dosiahol 300...:D:D:D
Sep 21, 2008 5:20 AM

Jan 2008
351
Dreamer - teheee, ty si na tom ako ja, aj ja už by som rada dosiahla tú 300fku, ale chýba mi viac ako tebe, 11 sérií -__-
Teraz som dopozerala poslednú dostupnú časť na nete Blassreitera, nuž, mám rada tento štýl, ale používali priveľa PC animácií a pôsobí umelo. Na rozdiel od Karas, kde je tej animácie tiež dosť, ale celkový výsledok lahodí oku...
Sep 21, 2008 7:04 AM
Sep 2007
169
no 50 častí neni veľa. Len je to veľa keď ich máš kuknúť a máš pri tom iné ongoingi.
Preto mám radšej veci, ktoré majú 13 dielov a keď ma to zaujme tak to mám do týždna kuknuté (ak veľmi tak aj skôr).
Sep 21, 2008 2:54 PM

Sep 2008
51
no, ja som zacal pozerat Kanon (2006), som na nejakej tej 3-tej casti este len :P
Vseliake hry a podobne s postavamy s Kanon som kedysi hraval, tak som minule narazil na Kanon a kedze ma nenapadlo co pozriet tak som sa dal natoto :)
Sep 22, 2008 6:15 AM
Sep 2007
169
to som videl prvé 3 časti na CS a celkom ma to zaujalo keď bude čas tak si to asi aj pozrem, ale zaťial mám kopec iných vecí stále nepozrených.
Sep 22, 2008 11:40 AM

Feb 2008
99
Dreamer, ja by som nevydrzal cakat kym bude kompletne Code Geass. Je to jedno z anime co ma momentalne naj-najviac zaujme. To ze uz o tyzden skonci ma netesi, ale to lepsie, ked nejak skonci, netreba natahovat :)
Konecne uz mam vyse 300 titulov hotovych :3
Sep 22, 2008 2:26 PM
Dec 2007
21
No na druhú sériu Code Geass sa chystám aj ja, záver prvej ma navnadil ;-) Inak práve pozerám Ghost in the Shell... A keby mal niekto nápad pozrieť si gantz, tak si to rozmyslite, strašné čosi...
Sep 22, 2008 2:27 PM

Feb 2008
49
Tak pridam sa aj ja mna oslovilo kazde anime ale snad najviac LoveCom a Special A :) potom take ze Trigun , Kanon 2006 a vela vela inych ^_^ staci pozriet moj profil tam ich najdete :D
"92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"

Sep 26, 2008 3:38 PM

Jan 2008
2
No síce už nepozerám ani jedno, lebo obe anime som dala za 3 dni :D ale som z nich žažratá ešte teraz. A tými sú Tengen Toppa Gurren Langan , ktoré ma dostalo na 138%, jednoducho ma to tak chytilo, že nepustí. úžasný epický bríbeh, to sa málokedy vidí. A druhé je Yamato Nashiko Shichi Henge z ktorého mám taktiež ešte tiky :D Goth-goht-loli-loli. Raz vtipné anime xD
Sep 29, 2008 2:03 AM

Jan 2008
351
joooj, yamato vyvoláva toľko spomienok!!! veľmi kvalitné anime, len škoda, čakala som druhú sériu, pretože také otvorené konce v niektorých prípadoch vážne nemusím. ale na druhej strane zase je to drobnosť s tým, že nie všetky druhé série aj skvelých anime sú na rovnakej úrovni... -_-
Oct 2, 2008 9:42 AM

Sep 2008
90
konnichiwaa ^^
akoo..neviem co mate proti bleach o_O to bolo moje prve anime s ktorym som ako normalne zacala kukat xD a nelutujem ^^ aj ked som este stale po tristvrte roku na 113. casti xD
a oslovilo...Vampire Knight..milujem!! a Onegai Teacher tiez .^^.
a pozeram..bleach xD a us som na 25.casti death notu xD chudak L :( Lighto-kun je kripel >_<
Oct 2, 2008 11:50 AM
Sep 2007
169
boze další fanda L.
A niektorí ľudia (ja :)) nemajú radi bleach lebo je to Shounen neverending story. To si radšej prečítam mangu.
Oct 2, 2008 11:54 AM

Oct 2007
97
Problém z Bleach je v tom, že je taký strašne kaskádový. Vždy sa to posunie o jeden stupienok a je o tom istom. Kým neskončia filleri tak sa doňho asi nepustím.
Oct 3, 2008 7:06 AM

Sep 2008
90
tss...no a co xD
light ma fajne oci ked je dabel ae je na mna as prilis inteligentny xD
a bleach som absolutne nemala v plane pozerat pred tym..ae nahodou som dala pred tristvrte rokom do youtube ze episode 1 a naslo mi tam njak video kde mal njaky ujo take fajne ruzove vlasy tak ze to vyzera dobre to si kuknem..ae myslim ze som vtedy videla njaku 15454254. cast bo som na 114 a zjadny ruzovovlasy ujo tam zatim neni o_O
Oct 3, 2008 7:15 AM

Jan 2008
351
pozor na spoilery, niektorí ešte spomínané anime (vrátane mňa) nevideli... :)
čo sa týka bleach-u, pozriem si keď to bude celé, rovnako ako D.gray man, i keď to už vraj skončilo na 103 časti... takéto epické a dlhé anime ma ale nejak nelákajú, lebo sú rozťahané a dej býva potom nezáživný... -_-
Oct 3, 2008 10:36 AM
Nov 2007
308
no ja mam rozpozeranu utenu dokoncil som nedavno Freedom a akurat ties kukam GITS SAC OVA(tie dva zostrihi serialov 1 je uz zamnou druhi ma caka)...:) XD a dneska som vyfasoval dalse anime tak mam co robyt...:D

Oct 3, 2008 12:56 PM

Jan 2008
351
dreamer, dreamer... tá tvoja slovenčina! -___-
anyway, mňa zaujala grafika anime menom "Strait jacket"
http://myanimelist.net/anime/3086/Strait_Jacket
videl to niekto? máte link? rapid/megaupload alebo direct plssssssss
Oct 4, 2008 5:07 AM
Nov 2007
308
ale nooo...:3 som bol celý deň na nohách ráno od 5:00...:( do večera... som mohol byť rád že som vobec nečo zvladal napisať...:D
No Macross F dokoncene teras neviem na co sa vrhnut...:( Asi ta utena a potom sa uvidí.
Oct 5, 2008 11:11 AM

May 2008
102
Konečne som dopozeral Darker Than Black 1-25, bolo na už na čase, kámoška mi to dala pred pol rokom. ;3
Teraz som začal s Bamboo Blade, je to celkom fajn komédia. Potom idem na To Love-Ru.
akiranyoOct 5, 2008 11:28 AM
What I really hate is when stupidity pairs up with effort.
Oct 5, 2008 11:20 AM

Jan 2008
351
To Love-Ru som véééľmi rýchlo zrušila. Bamboo blade ma celkom zaujalo obrázkami ale nevidela som ani kúsok, pak daj report aké to bolo :) Darker than Black mám na disku už hodne dlho aj ja, vraj je to dobré, ale tak... nestíham toho toľko, bueeeee -_-
Oct 5, 2008 11:48 AM

May 2008
102
Bamboo Blade som iba v eps 2, ale potom poviem, oki?
A To Love-Ru musím pozriet, lebo môj najlepší kámoš na AP "claimoval" hlavnú hrdinku za svoju ženu ;3 lol
What I really hate is when stupidity pairs up with effort.
Oct 7, 2008 2:47 PM

Mar 2008
9
No momentalne mam rozčitanu Mangu Air Gearu, ktorá je mimochodom brutalna (anime ani moc nie pretože končilo v polovici pribehu a celkovo bolo animovane ako špatny hentai).

Čo sa týka anime.....musim priznať že v mojom srdci ostava Eureka SeveN (ešte týžden po dopozerani anime som na to musel myslieť :D).
Samozrejme Suzumyia Haruhi FTW (už sa tešim na dalšiu seriu).
Oct 9, 2008 11:49 PM

Feb 2008
99
Darker than Black odporucam, grafika, dej, hudba su vsetko velmi schmakovne. Je 1 z moj favorite.
Zacal som pozerat Toradora! Zatial som videl len 1 diel, ale celkom ma to chytilo. Mangu ma krasnu kresbu hlavnej hrdinky "Taiga-chan" :)
Oct 10, 2008 6:33 AM

Jan 2008
156
chronorover said:
Darker than Black odporucam, grafika, dej, hudba su vsetko velmi schmakovne. Je 1 z moj favorite.
Zacal som pozerat Toradora! Zatial som videl len 1 diel, ale celkom ma to chytilo. Mangu ma krasnu kresbu hlavnej hrdinky "Taiga-chan" :)

no darker than black sa mi uz daku tu chvilu susi na disku a stale nemam cas popripade naladu zacat to XD
Oct 10, 2008 9:34 AM

Jan 2008
351
detto :)
Oct 10, 2008 10:30 AM

Oct 2008
164
Higurashi no naku koro ni - lebo je to drsne(teda aspon prve dva arky boli, teraz to troska straca dych, som zvedavy co bude dalej...)
Oct 10, 2008 12:35 PM

Feb 2008
99
kubo^10 a leiluska podobne. tak na tom makajte :) Aj mne na zaciatku trosku susilo dakde, ale neskor som sa do toho pustil. Oplati sa to ;)
Oct 11, 2008 12:15 AM

Jan 2008
351
veď aj mne sa to stáva. anime sa suší pol roka, rok a keď sa do toho konečne pustím, neviem sa od toho odtrhnúť, aké je to fajnové a nadávam si, prečo som to nezačala už skôr pozerať :D
Oct 11, 2008 1:56 PM
Sep 2007
169
tak pusti Sousei no Aquarion to sa mi sušilo pol roka a teraz som sa už mesiac zasekol na 11 epizóde. Jediný dôvod prečo som to nedropol je ten, že chcem vedieť ako to skončí :D
A ako to vidím tak skôr ako za dva - tri mesiace to nebude.
Oct 14, 2008 6:33 AM

Jan 2008
351
Tak som začala s Darker than BLACK, hmpf, veľmi ma to nezaujalo, zatiaľ, dúfam, že sa to zmení... Z tých novších, čo sú ongoing, tak možno Casshern SINS, ale všetko sú to len 1.-2. časť, tak dúfam, že sa to rozbehne - to by bolo, kedy ma ani jedno nezaujme -_-
Oct 14, 2008 1:55 PM
Aug 2008
2
Ja som nedavno rozpozeral hned niekolko anime: Soul eater, Mushishi, Honey and clover a Genshiken. Vsetkysu fajn, ale zo vsetkeho najviac ma chytil prave Genshiken. Je to fun a vyvolava to vo mne nostalgicke spomienky. A navyse je tam Ohno-chan! =(^o^)=
Oct 14, 2008 2:12 PM

Sep 2008
90
konecne som zacala pozerat elfen lied xD zatim nic moc len smutne to je akesi =/
a vampire knight guilty joj neh us spravia titulky k episode 2 *_*

a inak piatok na anime play hrali Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen..kenshina normalneho som sice nevidela ae toto chyti za srdce (:
Oct 15, 2008 12:16 AM

Jan 2008
351
zuzqaa ja z toho tvojho avataru fakt nemôžem, geniaálny je :D lol, taký milučký a vtipný :D elfen lied ani mňa nezaujalo, proste, taký krvavý priemer :D vampire knight - nooo, nech to rýchlo preložia, aj mne sa to veľmi páči!
Oct 15, 2008 3:02 AM

Oct 2008
164
shibito_san said:
Ja som nedavno rozpozeral hned niekolko anime: Soul eater, Mushishi, Honey and clover a Genshiken. Vsetkysu fajn, ale zo vsetkeho najviac ma chytil prave Genshiken. Je to fun a vyvolava to vo mne nostalgicke spomienky. A navyse je tam Ohno-chan! =(^o^)=

joo Genshiken bol tvrdy :D ale aj tak bola najlepsia Kasukabe-san (Satsuki Yukino je proste extratrieda...)
Oct 16, 2008 11:43 AM

Jan 2008
351
tak som sa dala na Bleach *proud* vyzerá to dobre, vtipne, dobrý dej - zatiaľ, uvidíme.
Oct 16, 2008 1:34 PM

Oct 2007
97
Veď prídu fillery leiluska, potom sa uvidí XD
Oct 16, 2008 11:49 PM

Jan 2008
351
zatiaľ som zažila absolútne málo anime, v ktorom ma bavila každá jedna časť, spontánne si spomínam len na jedno - Lovely complex. Takže na to, že ma to nebude až tak baviť neskôr som nachystaná :)
Možno by bolo zaujímavé zostaviť pre začínajúcich otaku zostaviť "must watch anime list", anime, ktoré sa proste vidieť musí.
Čo by ste tam zaradili? Ja určite Fushigi Yuugi z tých starších. Aj keď nie každá časť bola dobrá, toľko som sa nasmiala len na máloktorých anime, no a potom to Lovely complex...
Oct 17, 2008 3:18 AM

Oct 2007
97
Ani jedno som nevidel XD Ja by som dal niečo na pôsob Akira,NGE,Hellsing...
Reply Disabled for Non-Club Members
Pages (4) [1] 2 3 » ... Last »

More topics from this board

» Kabura no Gaea - Otaku no Terra

slaidra - Feb 22, 2008

12 by aenri »»
Jul 26, 2021 12:38 PM

» helloooo

Niki-chan - Dec 22, 2013

4 by Saamoot »»
Oct 1, 2015 11:00 AM

» Bliziace sa festivaly

Saamoot - Oct 21, 2012

3 by akiranyo »»
Dec 1, 2012 5:16 AM

» Tržnica-čo kde hladať... ( 1 2 3 4 )

DreamerSK - Jan 16, 2008

192 by Miyu01 »»
Nov 2, 2011 1:02 PM

Poll: » Klubove tricka II. - hlasovanie o motive ( 1 2 3 4 5 ... Last Page )

Sousuke11 - Dec 29, 2009

591 by Saamoot »»
Apr 26, 2011 12:53 PM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login