Forum Settings
Forums
New
Mar 9, 2008 3:00 PM

Oct 2007
836
Ai nevoie de recomandari ? vrei sa faci recomandari ... propun topicul asta pentru asa ceva

Incep eu ...

Recomand : True tears ( ongoing ) , H20 Footprints in the sand ( ongoing ) , Clannad ( ongoing ) , D.Gray-Man ( ongoing ) , Kanon 2006 ... si altele ...

Sunt interesat de animeuri placute , care sa nu fie prea previzibile si repetitive , interesante , triste sau comedie :P orice gen ar fii :) doar sa fie bune si sa ma captiveze
Reply Disabled for Non-Club Members
Mar 10, 2008 1:31 AM

Sep 2007
46
eu iti recomand sa citesti manga Vampire+Rosario, poate dupa ce o citesti o sa continui sa te uiti si la anime(desi sunt diferente imense intre manga si anime).
Mar 10, 2008 4:57 AM

Dec 2007
1518
@DarknessAngel - pai, uitiandu-ma la ce iti place mi-a venit in mine Air, dar cred ca deja ai vazut anime-ul.
Pacat ca ai recomandat doar ongoinguri, eu una nu ma uit niciodata la un ongoings...nu as rezista sa astept cu taraita aparitia episoadelor...
Mar 10, 2008 11:41 AM

Jun 2007
1152
DarknessAngel, sunt de acord cu majoritatea celor spuse de tine, mai putin H2O, mie mi se pare unul dintre cele mai ingrozitoare chestii vazute vreodata, fiind extrem de previzibil si neinteresant.

Eu recomand Higurashi no naku koro ni (primul sezon) si Baccano! tuturor celor care vor ceva care sa le dea de gandit, ceva la care sa se uite intotdeauna cu atentie dupa cele mai mici detalii si care sa necesite mai mult de o vizionare pentru a fi intelese ;)
Mar 10, 2008 11:49 AM

Oct 2007
836
pai am recomandat pentru inceput :P ca sper ca pe acest topic sa nu primesc doar eu recomandari :P sa fie si altii care sa caute si sa ne ajutam intre noi sa vedem ce e frumos si bun :P

@Drklrd Manga nu vreau sa citesc deoarece o sa imi para previzil cand vad animeul ( manga e in fata la orice anime ) ... asa ca am refuzat orice recomandari despre manga :P sorry ^^ .. ps Rosario to Vampire este Dropped ( nu il dl .. ma uit cand am timp de pierdut pe veoh ca imi place de fata aia de gheata :P ... dar in rest e prea prea previzibil si slab ... si fanservice-ul doar poate sa te tina sa te uiti )
@Kismet_ Am downloadat air .. inca nu am apucat sa il vad :) am primit multe recomandari de la prieteni sa ma uit la ala ca e foarte frumos ( ps. am vazut si kanon si clannad facut tot de aceeasi oameni ) oricum ongoingurile recomandate mai au 3 episoade si se termina * din pacate pentru mine * dar sunt bune :) si oricum am vreo 15 ongoinguri la zi :)
@confused_kitsune nu sunt de aceeasi parere cu tine fata de H20 :) mi se pare bun ... nu vezi multe animeuri care incep cu un pumn in fata primit de o fata ... si ultimul episod sincer nu ma asteptam la ce s-a intamplat :P .. dar fiecare are propriile pareri ^^ . Legat de celelalte animeuri am sa ma uit acum peste ele sa vad daca le adaug pe lista de asteptare :P ( deja e lunga dar tot apuc sa le vad pe toate ca ma uit in functie de ce gen am chef )
Mar 10, 2008 12:56 PM

Feb 2008
469
confused_kitsune said:

Eu recomand Higurashi no naku koro ni (primul sezon)

Dc doar primul sezon... dak nu te uiti si la al doilea si mai incolo la al treilea e ca si cum ai fi dat un examen fara sa scrii numele : nu-l termini... oricum... finalul sezonului 2 si pe mine m-a sictirit putintel... da primul capitol cu Shion... arta pura data cu mult rosu :D
Mar 10, 2008 1:54 PM

Jun 2007
1152
FishBone said:
finalul sezonului 2 si pe mine m-a sictirit putintel...

Exact de asta. Nu spun ca trebuie vazut doar primul sezon, doar ca al doilea paleste in comparatie cu el. Pentru mine a fost o mare dezamagire.
Mar 10, 2008 2:23 PM

Dec 2007
1518
~theee heee he
Randul meu ^^ - vreau si eu recomandari anime [not a manga reader ..yet].
Ce m-ar interesa. Vreau romance. Romance cu orice in afra de hentai si mecha. Ma rog daca animeul il considerati foarte bun poate sa fie "romance & mecha" ^_^ . Lungimea - nu e un must, dar cu cat e mai lunga seria cu atat mai bine. Vechimea nu are importanta, insa e important ca animeul sa poata fi gasit. Nu ma acriti recomandandu-mi animeuri care nu se gasesc subate in intregime, de asemenea nu ma intereseaza ongoinurile.
*bows*
Mar 10, 2008 6:13 PM

Oct 2007
836
Oricum nu ma uit la sezon 2 la ceva fara sa vad sezon 1

@Kismet_ ce pot spune .. uite cateva Love-romance care mi-au placut mult :
Ef - A tale of memories - foarte bun love story despre 3 cupluri ... just one hint-spoiler .. o fata isi pierde memoria de ce a facut acum 13 ore de cand era mica pana in prezentul anime-ului ...
Chobits - comedie romantica buna :D
Elfen Lied - cred ca nu mai are nevoie de prezentari
D.N.Angel - a fost printre primele anime-uri vazute :P ... oricum love-story-ul aici are un twist misto :) ... il recomand pentru cei care vor o animatie buna , fantasy-comedy-love/romance
Fruits Basket - a fost interesant :P putina comedie , niste love-romance .. bun
Kanon (2006) - mi-au dat lacrimile aici de multe ori ... un love-romance .. cu putina comedie ... fantasy ... Key style
Love Hina - misto comedie romantica
Kimi ga Nozomu Eien - Un must see ... tags Slice of life / love-romance
Mar 11, 2008 3:20 AM

Feb 2008
469
Tare mie k.. avand in vedere lista de complete pe care o ai vere'... ce ti-as recomanda ai vazut deja =))
Mar 11, 2008 11:49 AM

Sep 2007
46
@Kismet_ Nu cred ca mai are cineva ce recomandari sa iti faca. Vroiam sati recomand cateva care miau placut da vad ca le ai cam pe toate in lista ^^. Kanon(2006) mai merita vazut, si Saiunkoku Monogatari (primul sezon e subtitrat si se gaseste usor).

@FishBone O sa ti sa intample des faza asta :))

edit: si ... ca idee secundara, mai rpd intrati in cluburi specifice genului sa gasiti recomandari :)).
Mar 11, 2008 12:13 PM

Feb 2008
469
yeah yeah... completedu' meu e mai scurt k... dea.. ink putin si ma omoara bacu si admiterea :P recuperez dupa =))
Mar 11, 2008 1:57 PM

Oct 2007
836
Mda .. dupa ce am citit primul post a lu fishbone :) am zis sa ma uit ce lista are :)) e imensa ... doar ca e plina de Ova - specials .... dar oricum :)) imensa .. si ai un Plan to watch ... HUGE .... uitete la unele de pe acolo inainte sa mai adaugi altele :P altfel degeaba sunt plan to watch ^^ ... oricum am vazut niste titluri frumoase pe acolo ... referitor la ceva romantic sa vezi ... raman la ideea sa vezi Kanon 2006 ... adica in cel mai scurt timp :) o sa vrei sa il revezi sigur dupa :)
Mar 11, 2008 3:57 PM

Dec 2007
1518
@DarknessAngel - iti multumesc pentru recomandarile din primul tau post : ef il aveam in plan to watch list si acum voi adauga si Kannon. Referitor la al doilea post : ouuuch , cam acid si nu era nevoie, zau ca nu conteaza marimea ;) - poate ca plan to watch pare asa huge tot din cauza ova-urilor *rade* .

@drklrd - himmm, in capul meu era o confuzie ^^" Clannad si Kanon ^^" *pokes herself* - da o sa iau Kanon, cat despre Saiunkoku Monogatari - am pus de mult ochii pe el [de cand am auzit vorbindu-se pe la colturi ca seamana cu Fushigi Yuugi - unul dintre animeurile mele favorite, mai ales ca pe langa cele 52 de ep imi ingoasa lista cu trei randuri de ova-uri *laughs*]. Am tot amanat sa iau seria sperand sa apara si sezonul doi, dar vad ca nu se grabeste nimeni sa le subeze ...

Multumesc pentru recomandari ^^
Mar 12, 2008 9:16 AM
Dec 2007
1
recomand Mononoke ( nu printesa)
Mar 15, 2008 2:32 AM

Oct 2007
224
eu am niste must see,bene depinde si in ce gen sunteti
anyway,here it goes:
ROMANCE +:
Air
Chobits(sau asemanator DearS)
Fruits basket
,karin
,kimi ga nozomu eien(e si sezonu 2,nush daca a aparut inca dar pt mine a fost prea dramatic incat sa ma faca sa vad si continuarea dar in aceeasi masura fff bun)
,lovely complex
,midori no hibi
,NANA(de asemenea mie mi s-a parut oarte realist,mai ales sfarsitul dar extrem de bun,ah,Osaki Nana),
Ouran High School Host Club(stiti si voi ca da!)
,Paradise Kiss(chiar daca a fost p Animax a meritat,au facut o alegere buna cu asta,desi eu am vazut la comp :D)
,Rozen Maiden
,School Rumble,
Yamato Nadeshiko Shici Henge

mai PSIHO sau other:
Angel Sanctuary
Black Cat
CLAYMORE
Death Note
HELLSING
MONONOKE(nu princess)
Pet Shop of Horrors
XXXHolic
Sayonara Zetsubou Sensei

FILME:
Interstella555
Toki wa kakeru Shoujo
Vampire Hunter D:Bloodlust
mai sunt si altele dar sa zicem ca sunt in curs de desfasurare
oricum de prin noiembrie am dat-o p manga(desi la inceput nici nu ma imaginam citind manga,eu una care urasc sa citesc la calc si eram adepta miscarii personajelor-animatie :D) deoarece manga...gasesti orice....destule,ai de unde alege cu exceptia faptului ca....mai sunt si "still scanlating" sau "publishing" dar..se trece cu vederea
deci nu m-ar deranja daca s-ar face un thread si pt manga :P

twistedaApr 11, 2008 10:26 PM
Apr 16, 2008 11:58 AM
Apr 2008
1
Mai sunt cateva Romance care nu s-au spus:
Onegai Teacher
Onegai Twins
Am vazut si eu True Tears de curand...M-a tinut cu sufletul la gura,dar sfarsitul a fost dezamagitor(din punctul meu de vedere).
Merita vazut,se aseamana foarte mult cu viata reala.
As mai vrea anime in genul asta.
May 19, 2008 4:08 AM

Jan 2007
1080
hai sa recomand si eu ceva anime

1.Monster pentru cei care vor un anime cu o poveste mai matura,realista fara prea multa actiune insa cu ceva elemente horor si mult suspans,un anime in care vei incerca sa anticipezi ce se va intampla insa sunt sigur ca de fiecare data vei fi surprins
2.Honey and Clover un slice of life ,romance
3.Death Note pentru cei care inca nu l-au vazut
4.Ookiku Furikabutte unul din cele mai bune anime cu sport pe care le-am vazut si chiar nu sunt un iubitor al acestui gen insa acest anime este foarte comic si chiar il recomand si celor care nu sunt anime sports fan
Sep 8, 2008 11:07 PM

Aug 2008
37
sa recomand si eu niste must see-uri^_^
~code geass
~school rumble
~azumanga daioh
~the melancholy of haruhi suzumiya
Sep 19, 2008 1:27 PM

May 2007
545
air master : action, comedy
rental magica ( rent a mage ) : action, magic, romance si cv ecchi
fate/stay night : action, romance

Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» Anime In Romania

seriossebi - Nov 3, 2007

21 by Tavi2112 »»
Jun 2, 2023 10:36 AM

» cati ani aveti? ( 1 2 )

nk0772 - Jan 14, 2012

73 by TheSaintOfDeath »»
Mar 6, 2023 5:11 AM

» Din ce orase sunteti? ( 1 2 3 4 5 )

seriossebi - Mar 13, 2008

224 by TheSaintOfDeath »»
Mar 6, 2023 5:10 AM

» Amv ... teh shit

DarknessAngel - Mar 17, 2008

18 by boomyuta »»
Dec 13, 2018 9:56 AM

» Tu care esti? :)>- ( 1 2 )

FishBone - Mar 15, 2008

53 by ValiG679 »»
Jun 5, 2016 4:37 PM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login