Forum Settings
Forums
New
Nov 6, 2025 1:41 PM
Sep 2022
7
Bu kulübü açalı bir hayli vakit geçti doğrusu. Varlığını bile unuttum diyebilirim. Fakat sizlerin katılma isteği atmanızla tekrardan hatırlamış bulundum. Biraz aktiflik/etkinlik olsun diye de sizlerden isterseniz kendiniz ve favori animangalarınızdan bahsetmenizi isteyeyim. Bende vakit bulduğumda kendiminkilerden bahsedeceğim. Yazılarınızın uzunluğundan vs. de hiç çekinmeyin lütfen, istediğiniz kadar yazın. Düzgün yazdığınız sürece hepimiz okuruz. İsmimiz "Okurlar" ne de olsa.
Reply Disabled for Non-Club Members
Nov 6, 2025 1:47 PM
Apr 2021
3
Sorry for my bad Türkiye, I sold my soul for internet connection. En sevdiğim anime Mob Psycho 100, Ping Pong the Animation rahat ikinci sıramdadır. Absürt komedi severim. Favori mangalarım Real, Tokyo These days ve Dragon Ball şeklinde özetlenebilir. En sevdiğim yazarlar Arthur Cravan, H. P. Lovecraft ve Edogawa Ranpo. Anlatacak başka bir şey de bulamıyorum Shinobu Sensui favori kötü adamım ama hatırladığım kadar iyi mi hiç emin olamıyorum.
Nov 12, 2025 6:23 AM
May 2018
1
Selamlar, favori animem Steins;Gate olmakla beraber singNsong un novellerini de severek okuyorum. Jojo, Billy Bat, Monster, Houseki no Kuni fln sevdiğim serilerdendir. Burayı sitede dolanırken kim dokja üzerinden buldum. Başlangıçta isimi görünce guren lagan ve orvyi barındıran bir isim olduğundan şaşırdım sonra üyelere bakınca sizleri görüncetürk grubu olduğunu farkettim ve daha da şaşırdım. Bu sebepten de biraz katılma isteği göndermiştim.
Nov 13, 2025 8:41 AM
Sep 2022
7
Bende yazayım fırsat bulmuşken. Ben Memo. Normal bir adamım. Favori animem birkaç hafta öncesine kadar TTGL idi. Fakat Csm filmini izlemem ile beklemediğim bir değişim yaşandı. En sevdiğim mangaka Tatsuki Fujimoto. Güncel mangakalar arasında en çok tartışılan mangaka olsa da şahsen tuhaf ama detaylı yazımı oldukça hoşuma gidiyor. O sebepten Goodbye Eri favori mangamdır zaten.

Honorable Mention: Rumiko Takahashi'de oldukça sevip saydığım bir mangakadır. Özellikle kadın karakter yazımında henüz daha üst seviye yazıma sahip bir mangaka ile karşılaşmadım. Favori mangalarımdan da anlaşılacağı üzere favori R.T. mangam da Maison İkkoku.

Ha, şunları da ekleyeyim tabi: Seri şeklinde animeler olarak bakarsak TTGL büyük ihtimalle hep favorim olarak kalacak. Favori mangalara da sadece manga değil genel olarak çizgi roman olarak bakarsakta, Favorilerim: ORV ve de Spider-man: Reign diyebilirim.

Bunlar dışında Favori yazarlarım: SingNSong ve J.D. Salinger diyebilirim.

Başka... Favori oyunlarımdan da bahsedeyim. Persona 3 Reload şuanlık benim için zirveyi oynayan oyundur doğrusu. Onun dışında, Metro serisi -özellikle Last Light-, Titanfall 2, Wuthering Waves ve Honkai Star Rail oldukça sevdiğim oyunlardır. Metro serisine muazzam atmosferi ve hikaye anlatımı sebebiyle bayılırım. TF 2'ye akıcı oynanışı ve kısa olmasına rağmen son derece etkili olan hikayesi sebebiyle bayılırım. Wuthering Waves'e akıcı combatı, art styleı ve güzel yazılmış karakterleri/hikayeleri sebebiyle bayılırım. HSR ise... Her ne kadar sunum konusunda ve meta konusunda gittikçe rezilleşse de, halen daha Hi3rd'nin başlattığı muazzam Lore'u devam ettirdiği için bayılmadan duramıyorum. Tabii ana karakterlerimizin Persona'daki gibi bir ekip/aile bağına sahip olmaları da sevme sebeplerimden biri...

Sanırım oyunlar üzerine her şeyden daha çok konuştum. Oyunları incelediğim hesabımı da bırakayım: https://backloggd.com/u/MemoTheDigger

Her incelemem -özellikle de eski olanlar- özenli ve ciddiye alınarak yazılmış şeyler değil. Ne de olsa aşağı yukarı 4 yıllık bir hesap. Düzgün inceleme yazmaya ise henüz bu sene başladım.

Sanırım bu kadar. Uğur'u zaten tanıyorum. Morio'ya da yazdığı için teşekkür ediyorum. Memnun oldum.
Reply Disabled for Non-Club Members
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login