Ahahah, naravno, veeelike dimenzije :D
Ja sam tek prošle godine počela s praćenjem animea koji tek izlaze. Nisam sigurna koje sam sve uzela no malo mi je ipak falilo to da gledam sve odjednom i ostanem pod ogromnim whoa! dojmom. Nije tog dojma nedostajalo, samo bi se manje uživjela u anime zbog praćenja još bar jednog ili svega kaj bi u međuvremenu doživjela. S druge strane, razvuklo bi se to gledanje na mjesece (ovisno o epizodama) pa bi to bilo čak i pozitivno.
Sad imam na repertoaru Little Busters! Prvo mi je u oči skočilo ''created by Key'' pa ono, idemo provjeriti. Nadam se da se s vremenom bude razvila neka radnja, ne čini mi se da bi im išla epizodičnost. Uglavnom, ne očekujem puno :(
Zetsuen no Tempest. Uff. Ako ste action-fantasy-shounen fanovi, feel free. Mislim da je ovo jedan od onih koji se jako drže genre definicije.
Robotics;Notes mi je na watch listi zbog Steins;Gate-a i ChaoS;HEAd-a. /LightHope ima potencijala dokle god ne ode u Mecha/ Osobno mi je Chaos lošiji od Steinsa zbog natrapavanja svega i svačega u zadnje epizode. Ukratko, zadnja rečenica prve epizode bila je ''sono me... dare no me?'' poznato! moglo bi mi se svidjeti to da povežu 2 različita animea, CH je u početku bil zabavan.
Ima toga još.. Bakuman 3, sve isto kao i inače, pošto je vjerojatno zadnja sezona moglo bi biti jako zanimljivo, anime sam po sebi mi je i do sad bil oke i nikakve modifikacije nisu potrebne.
Najzanimljivije zasad mi je Chuunibyou demo Koi ga Shitai! A stvarno je kawaii :) school life, comedy, dosta je jednostavan i ima svoj kvalitetan humor. Tu je i ONA, adorable na istoj razini.
Note: tek sam pogledala po 2 epizode svega, ovo je jako bazirano na prvom dojmu.
Nemojte ovo uzimati preozbiljno i kao neka objektivna mjerila, možda budem drugačije razmišljala za par mjeseci.
Bilo kakvi komentari/postovi su poželjni :) |