A wiec zaczynamy.
1) Anime Lodz Club jest klubem zrzeszajacym ludzi lubiacych anime i bedacych z Lodzi. No nie do konca, jezeli mieszkasz w okolicach Lodzi lub nie sprawia Ci problemu dojazd wtedy takze zapraszamy w nasze szeregi. Wiekszosc wymagan jest umieszczona nad logiem.
Wsrod klubu istnieja jeszcze grupa wewnetrza nazywana "Drunk Otaku Team" w ktorej znajduje sie ludzie (poza spelnianiem wczesniejszych wymagan) jak to ladnie okreslil Daisuke "pijacy" ja natomiast wole uzywac okreslenia "zintegrowanie uzytkownicy ktorzy nie sa w stanie wojny z alkoholem". Owa grupa spotyka sie czesciej i w nieco innej scenerii niz ogolnodostepne klubowe konwenty. Zainteresowanych dolaczeniem odsylam do tematu "Drunk Otaku Team Rekrutacja" ewentualnie do kontaktu z czlonkami klubu - ja, Daisuke, Soanseth, Atori-san, Dragonir itd.).
2) Tagi w tematach oznaczaja czy mozna w takim temacie zarzucic spamem czy nie. A wiec jezeli przed nazwa tematu znajduje sie tag [OT] wtedy kazdy post niezgodny z zasadami owego topicu (ustalane przez jego zalozyciela) zostanie skasowany, ale jako ze nie chce was okradac z intelektualnej wartosci (nawet spamowej jakosci) to jej tresc (z zaznaczeniem autora) zostaje przeniesiona do "Smietnika" a na zyczenie jej autora mozliwe bedzie jej wywalenie.
Tematy w ktorych owego taga nie ma zezwalaja na spam lub same sa owego spamu siedliskiem.
Prosze tez aby to zalozyciele poszczegolnych tematow umieszczali ten tag bo inaczej ciezko bedzie sie rozeznac.
3) Co do spotkan, raz na jakis czas organizowane sa konwenty (oglaszane na forum, a od tej pory bede dodatkowo wysylac mass message z informacjami) i jezeli chcecie brac ze soba kumpli (lub kumpele) to nie krepujcie sie ale najpierw jednak wypadaloby przynajmniej zapytac coby uniknac nieporozumien i wiedziec na ile osob mamy sie przygotowac.
Tak wiec i w tym temacie prosze pisac tylko rzeczy ktore (nawet bardzo luzno ale jednak) sa zwiazane z jego trescia.
Na kazde pytanie postaram sie odpowiedziec a jak ni bede potrafil to znajde kogos kto bedzie umial.
Jak sobie przypomne cos ciekawego to dopisze, jezeli jest cos co was jeszcze gryzie dajcie znac a ja albo Daisuke sie tym zajmiemy.
All Heil Syrup! (o to nie pytajcie) |
WerchielJul 20, 2009 6:36 AM