Forum Settings
Forums

Top 5 anime-uri pe care le urati din tot sufletul :3

New
Nov 18, 2009 4:10 AM

May 2008
84
Ok, am tot vazut topic-uri top 5 sau 10 anime-uri preferate si m-am gandit "de ce nu si unul cu anime-uri pe care le-am vazut si nu prea le am la suflet" . :)
Incercati sa aveti anime-uri terminate sau vazute macar pana la jumatate si scrieti in 2- 3 randuri de ce nu v-au placut sau de ce va enerveaza etc.
Daca sunteti plini de nervi ista e locul ideal sa va descarcati :P.
Cum vi se pare? Incerc sa motivez membrii :)):)).
revin cu lista :P.
defunct-ncioNov 18, 2009 4:19 AM

Reply Disabled for Non-Club Members
Dec 27, 2009 1:23 PM

Sep 2007
1378
Interesant topic XD

Hmmm, pentru mine e greu de zis... e o diferenta intre anime-urile la care le dau un rating mic fiindca-s proaste si alea care chiar le urasc...si tind sa urasc mai mult ceva foarte popular decat ceva obscur.

Sa zicem:

1) Mitsu x Mitsu Drops - e un OVA shoujo scurt care cam arata tot ce e prost in genul shoujo. Prieten abuziv, prince charming cu doua fete (ca un baiat care e nice niciodata nu poate fi CHIAR nice), si un lead enervant.

2) Papa to kiss in the dark - incest/drama, ar trebui sa-mi placa, nu? Daca n-ar fi asa insipid si superficial facut, POATE.

3) One Piece - arta urata, umor prost, o singura tema developata, caractere unilaterale - am vazut cam 200 de episoade din kktul asta fiindca era intre doua seriale care-mi placeau pe RTL2, cand inca ma uitam la orice - dar chiar si atunci abia am suportat asta.

4) K-On - Yui... e retardata, nu?! adica, chiar cronic bolnava?! Jur, se purta ca tipa din 1 Litre of Tears. Are nevoie de tratament fata, nu de un club de muzica. Iar Mio? Avea personalitatea draguta - cum sa n-o aiba, doar ca i-o schimbau de fiecare data in functie de ce se potrivea mai bine scenei. Plus ca formula 4 fete e folosita in fiecare sezon aproape in ultima vreme.

5) Saiyuki - 50...de...episoade...de...ANGST nesfarsit! Si pe acelasi lucru! Episoadele comice erau bune, dar erau prea rare - anime-ul, instead, a avut un focus un pe bishonen urat desenati AMINTINDU-SI trecutul lor Tragic, "Vaaaai de viata mea...". Si nici nu erau cele mai nasoale sau dramatice trecuturi de care am dat in anime. Plus ca la sfasitul sezonului n-au ajuns niciunde, promitand sa continue cu o doza buna de ANGST ins sezonul urmator (care era doar marginal mai bun).
Dec 27, 2009 2:09 PM

Aug 2009
1771
sunt multe lucruri pe care le urasc si printre care si unele anime dar cred ca nu exista 5 anime urate in lista mea dar o sa incerc
le voi lua pe locuri
3)Oban Star racers:nu mia placut de ea si nici de taicasau,dar cel mai rau mau enervat extraterestri aia urati
2)Eiken:3 Ova in care sunt multe fete cu sani cat casa si e forte enervent mai ales ca sanii depasec marimea capului unei vaci ,sa fim seriosi
Si pe locul intai si cred ca animeul ce ma enervast cel mai tare
1)nu mai stiu sigur cum se numea dar era vorba dspre unu foarte destept dar a avea o nepoata si in fiecare ep ,din greseala il prinde pe el in pozitii dalea cu nepoata sa care apropo e ololi mica mica
G95May 25, 2011 8:24 AM
Jan 16, 2011 10:34 AM

Jun 2009
858
Eu am doar 2...

2. Dance in the Vampire Bund - Mi s-a parut o poveste handicapata despre o loli vampir care aparea dezbracata in aproape fiecare episod si despre un idiot, in care nu s-a intamplat nimic logic.

1. School Days - O tampenie in care tipu ala nesimtit se culca cu toate, o lasa pe aia gravida si n-are pic de rusine. Mi-a placut doar sfarsitul :))
Jan 25, 2011 12:41 PM

Apr 2010
126
1. Yosuga no sora - .
2.Wind a breath of heart - e prea banal... de la creatorul sau ma asteptam la muuuult mai mult.
3.Fortune arterial - scarbita de tema, personaje, poveste
4.Ichigo 100% - am uitat sa precizez: urasc genurile astea care nu duc nicaieri.

Jun 15, 2011 8:31 AM

May 2011
30
1.Loveless-Ce pot sa spun...ewww yaoi(dropped cu nota 1 dupa 1 ep)
2.Naruto-Na-re actiune,povestea lasa de dorit,nici nu pot sa fac diferenta dintre un char puternic si unu slab. -.-
3.Cowboy bebop-Boring
4.Pokemon-Nici nu stiu cum a ajuns anime,in ochii mei e desene animat...prea copilaresc.
5.Beelzebub-Copil scos din burta unui barbat.Copilul te poate electrocuta cand este nervos...incredibil,dropped!
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» [Game] Fazan

VanillaMoon - Jun 13, 2011

10 by Tavi2112 »»
Nov 1, 2024 11:05 AM

Sticky: » Carduri de membru ( 1 2 )

Rwka - Sep 12, 2009

80 by crycket »»
Jul 28, 2014 4:36 AM

» [Game] Poveste din trei cuvinte

VanillaMoon - Jun 13, 2011

10 by VanillaMoon »»
Jun 1, 2014 10:36 AM

» [Game] Duelul anime! ( 1 2 3 4 5 )

VanillaMoon - Mar 14, 2009

206 by -Anko- »»
Feb 15, 2014 8:44 AM

» [joc] Întrebări aiurea

VanillaMoon - Jun 7, 2012

6 by -Anko- »»
Feb 8, 2014 11:37 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login