Co do nagród, które mogłyby być:
1) Mianowanie zwycięzcy "Mordercą miesiąca" (lol. Musiałam to napisać, żeby choć trochę odnosiło się do Higurashi xd Ewentualnie może być - Fan Miesiąca, Cyklada Miesiąca - ;ddddd, etc.) oraz umieszczenie tej osoby na głównej stronie klubu - link do profilu na obrazku, no, wiecie o co biega.
2) Kosz owoców pod drzwi... - haha! Nie mogłam się powstrzymać! xD
3) Piękna sygnatura z Higurashi z nickiem zwycięzcy xd
Natomiast co do konkursów etc.:
1) Najlepszy cytat z Higurashi - polegający na podawaniu cytatów bohaterów z Higurashi oraz wyborze tego najlepszego, najśmieszniejszego, najciekawszego, najidiotyczniejszego, naj-(wymyślcie sobie), czy jaki tam wam się spodoba.
2) Bohater miesiąca - może dużo tych bohaterów nie ma, ale można przykładowo wybierać 3 z całej paczki (wszyscy znani i jeszcze nie poznani :P) i wybierać z nich.
3) Pojedynek Higurashi - a tutaj chodzi o wybór co miesiąc dwóch z wielu bohaterów z różnych kategorii: najśmieszniejszy, najmroczniejszy, najbrzydszy etc. <dość podobne do Bohatera Miesiąca).
4) Najlepsza para miesiąca (co ja nie wymyślę ...) - polegająca oczywiście na wyborze jednej z dwóch par z Higurashi xd
5) Higurashi Parody - konkurs na najlepszą parodię opartą na Higurashi xD
6) Najlepszy profil dotyczący Higurashi - a tutaj osoby, które się zgloszą, projektują dla siebie nowy profil na MALu oparty na Higurashi, a następnie nasze kochane jury ocenia xd
7) Higurashi Userbar - konkurs na najlepszy userbar xd
8) Higurashi Banner - konkurs na najlepszy banner.
9) Konkurs na najlepszy obrazek główny klubu xd
10) Higurashi Avatar - konkurs na najlepszego avatara z Higurashi,
11) Higurashi Sygnatura - konkurs na najlepszą sygnaturę.
12) Higurashi Wallpaper - konkurs na tapetę.
13) Higurashi Manga - a tutaj chodzi o to, że organizator konkursu wybiera sobie jeden kadr z mangi Higurashi, czyści wszystkie napisy w dymkach, a inni uczestnicy przerabiają ten fragment dodając swoje teksty ;-3
Moja kaczuszka wyparowała od nadmiaru pomysłów ... >Czarnucha nie posiada mózgu - posiada kaczuszkę, yay!<
Więcej grzechów nie pamiętam... ;3 |