New
Nov 2, 2018 6:06 AM
| Yeni gelecek animeler için bir konu daha açayım dedim. Upcomingde şunlar var şimdi Mob Psycho 100 2 Yakusoku no Neverland (bunu izleyeceğim) Boogiepop animesi (umarım ilkinden daha anlaşılır olur yine de izlerim sanırım) Dororo (Tezuka animesi önceki versiyonu siyah-beyazdı) Mahou Shoujo Tokushusen Asuka (manga fena değil ama stüdyoya pek güvenmiyorum) Code Geass Fukkatsu no Lelouch film olacakmış ben tv serisi olsun istiyordum. Hâlâ izlesem mi karar veremedim. Ve İlkbahar döneminde Bean Bandit ovası var. Kendisi Gunsmith Girls spin-off'udur. Tavsiye ederim. Tabii ki hepsi bunlar değil sadece benim ilgimi çekenleri yazdım. Sizin 2019 yılında beklediğiniz animeler neler? |
Nov 2, 2018 6:13 AM
| Code Geass Fukkatsu no Lelouch için bende seri bekliyordum. Film de olsa bişey çıksın ona da şükür. Hedefimde eski bölümleri de baştan izlemek var. |
Nov 2, 2018 6:16 AM
| Sadece Mob Psycho 100 2'yi bekliyorum :D |
Nov 2, 2018 6:31 AM
| Shingeki no Kyojin 3'ün 2. yarısı Yuri!!! on Ice'ın allahogünlerigösterirse filmi Psycho-Pass'ın filmleri Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue. Ayrıca bunları da bekliyorum ama tarihleri belli değil galiba, bir umut belki 2019'da görürüz diye... :'D B: The Beginning 2 Ten Count Bungou Stray Dogs 3 |
bonitanimeNov 2, 2018 6:39 AM
Nov 2, 2018 6:42 AM
| One Punch Man 2 Fate/stay night Heaven's Feel II Youjo Senki filmi Vinland Saga Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou Dororo Magia Record: Mahou Shoujo Madoka☆Magica Gaiden Hitoribocchi no Marumaru Seikatsu Revision Kud Wafter Entotsu-chou no Poupelle Bean Bandit |
Nov 2, 2018 6:52 AM
| En çok kakegurui 2 için hypelandım. Umarım ilk sezonu kadar kaliteli yaparlar. Ve evet fukkatsu no lelouchun film olacağını ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ama yapacak birşey yok. Uzun olacağına kısa olsun, film olsun ama dolu dolu olsun. İnş code geass filmi hızlıca düşer internete, yayınlandıktan sonra. |
Nov 2, 2018 6:55 AM
| En çok beklediğim anime Dororo, mangasını okumadım ancak trailerdan gördüğüm kadarıyla Ninja Scroll, Basilisk tarzı bir atmosfer sunacağa benziyor. Kimetsu no Yaiba'dan da umutluyum Ufotable sonunda Type-moon ve oyun uyarlanmaları dışında bir animeye başvuracak. Bunların dışında Booegiepop Phantom şüphesiz son yıllarda çıkan en farklı anime olacak ancak dediğin gibi ilki fazla karmaşık dilerim bunda da aynı şey olmaz. Her ne kadar sevmesem de Kakegurui çerezlik niyetine izlenebilir ve Yakusoku no Nevarland, Revisions animelerin kalitesinden emin olamıyorum ilk birkaç bölüm izlerim sevmezsem bırakırım. Bunlar bir yana çok güzel filmler geliyor, her şeyden önce City Hunter şahane gözüküyor. Psycho Pass üçlemesi de ayda yılda bir çıkan polisiye türü anime özlemini giderir. Devam mı ilk sezonun aynısı mı olduğunu bilmediğim Made in Abyss filmleri var bir de, ne olduğunu biliyorsanız bilgilendirin lütfen. Daha önceden duyurulan ama ne zaman geleceğini bilmediğim Vinland Saga anime uyarlaması var, CGI ile büyük bir felaket yaşanacağından o kadar eminim ki keşke gelmese. |
Nov 2, 2018 7:04 AM
| Code geass'ın tv serisi olarak çıkmaması bir açıdan iyi bir açıdan kötü,yani sonuçta tv serisi çıksa şahsen başarılı bir serinin içine ederlerdi gayet iyi bitmiş bir animenin devamı çıkması hala bana saçma geliyor ama çıkıcağını duyduğumdan beri heyecanla beklediğim tek anime sonucunda favori animelerimden o yüzden insan ister istemez bekliyor çıksa da izlesek diye ama dediğim gibi beklentilerimi karşılayabileceğini sanmıyorum çünkü tahminimce filmin yarısına kadar lelouch'u göstermiyecekler ve bir anda ortaya çıkıcak klişe bir film çıkaracaklarını düşünüyorum umarım öyle olmaz ve beklentilerimi karşılar.Diğer çıkacak olan animeler için fazla hypelanmadım.Gene 1 bölüm izlerim beğenirsem izlerim eski animelerin tadını ne yazık ki hiçbir anime vermiyor :( |
Nov 2, 2018 7:12 AM
yoltasi said: En çok beklediğim anime Dororo, mangasını okumadım ancak trailerdan gördüğüm kadarıyla Ninja Scroll, Basilisk tarzı bir atmosfer sunacağa benziyor. Kimetsu no Yaiba'dan da umutluyum Ufotable sonunda Type-moon ve oyun uyarlanmaları dışında bir animeye başvuracak. Bunların dışında Booegiepop Phantom şüphesiz son yıllarda çıkan en farklı anime olacak ancak dediğin gibi ilki fazla karmaşık dilerim bunda da aynı şey olmaz. Her ne kadar sevmesem de Kakegurui çerezlik niyetine izlenebilir ve Yakusoku no Nevarland, Revisions animelerin kalitesinden emin olamıyorum ilk birkaç bölüm izlerim sevmezsem bırakırım. Bunlar bir yana çok güzel filmler geliyor, her şeyden önce City Hunter şahane gözüküyor. Psycho Pass üçlemesi de ayda yılda bir çıkan polisiye türü anime özlemini giderir. Devam mı ilk sezonun aynısı mı olduğunu bilmediğim Made in Abyss filmleri var bir de, ne olduğunu biliyorsanız bilgilendirin lütfen. Daha önceden duyurulan ama ne zaman geleceğini bilmediğim Vinland Saga anime uyarlaması var, CGI ile büyük bir felaket yaşanacağından o kadar eminim ki keşke gelmese. made in abyss filmleri summary olacakmış recap benzeri bir şey yani. city hunter'ı ben de izleyeyim diyordum ama önceki sezonları çok uzun 100 bölümü rahat geçiyor hem tamamının çevirildiğini sanmıyorum. |
Nov 2, 2018 7:33 AM
| One Punch Man 2, Mob Psycho 100 2, Dororo, Yakusoku no Neverland bekliyorum. Code Geass Fukkatsu no Lelouch izleyeceğim ama öyle heyecanla beklemiyorum 2. sezonun sonundan sonra zorla devam edecek gibi geliyor bana |
Nov 2, 2018 7:34 AM
| 5-toubun no Hanayome Tate no Yuusha no Nariagari Joshikausei Kumo desu ga, Nani ka? Houkago Saikoro Club Endro Carol & Tuesday |
Nov 2, 2018 8:10 AM
| Zoku owarimonogatari ile Fate/Stay Night heaven's feel'in tamamlanmasını bekliyorum. |
Nov 2, 2018 8:15 AM
| Yakusoku no Neverland Attack on Titan Season 3 Part 2 Code Geass: Fukkatsu no Lelouch Şu an sadece bunları bekliyorum. Çok fazla bakmadım gelecek animelere bu arada. |
Nov 2, 2018 9:01 AM
| Chihayafuru 3 ile Kono Oto Tomare'yi bekliyorum heyecanla ^-^ Yakusoku no Neverland'i de izlerim muhtemelen |
Nov 2, 2018 9:46 AM
| Code Geass aslında o serinin finali bozacak bir şeyse ben yeni yapım gelsin istemeyenlerdenim çünkü bana göre Code Geass'ı Code Geass yapan şey o müthiş finaliydi. Böyleyken bile güzel benim gözümde. Öte yandansa gelecek olan yapımı, yani Code Geass Fukkatsu no Lelouch beklediklerim listesinde yerini alıyor tabii. Ten Count benim de beklediklerimden, yukarıda arkadaşın dediği gibi tarihi belli değil ama 2019 diye ümit ediyoruz. :) Gerçi sansürlü olacak ama o mangakanın karakter ve hikayelerini ayrı sevdiğim için kesin izlenecekler arasında. 6 Lovers 2018 gösterse de hala başlayamadığı için onu da 2019'da izleyebileceğiz diye düşünüyorum ve listeme onu da ekliyorum. Diğer beklediğim yapımlar: Sarazanmai Ginga Eiyuu Densetsu filmleri Carol & Tuesday (Ne zamandır adam gibi bir müzik yapımı gelmiyor, umarım bu yapım açlığımızı doyuracak. *.*) Yuri!!! on Ice Movie Hoshiai no Sora Bokura no Nanokakan Sensou Touch ile bağlantılı olan Mix Kış sezonu olarak mı açtınız konuyu anlayamadığım için 2019 yılına ait olup da beklediklerimin hepsini sıraladım. :D Bu arada, güncel olarak izlemiyorum elbette, kafama ne zaman eserse o zaman izliyorum ama 2019'dan gözüme kestirdiklerim bunlar. |
TelphoussaNov 2, 2018 10:14 AM
Nov 2, 2018 10:24 AM
| En çok beklediğim: Date A Live 3. sezon ( şuanda 1. sezonun opening ini dinliyorum :D ) İkinci sırada: Saenai Heroine no Sodatekata nın filmi 2019 için duyurulmadı ama artık bir zahmet çıkmasını istediğim: Evangelion: 3.0+1.0 |
Nov 2, 2018 10:26 AM
Telphoussa said: Code Geass aslında o serinin finali bozacak bir şeyse ben yeni yapım gelsin istemeyenlerdenim çünkü bana göre Code Geass'ı Code Geass yapan şey o müthiş finaliydi. Böyleyken bile güzel benim gözümde. Öte yandansa gelecek olan yapımı, yani Code Geass Fukkatsu no Lelouch beklediklerim listesinde yerini alıyor tabii. Ten Count benim de beklediklerimden, yukarıda arkadaşın dediği gibi tarihi belli değil ama 2019 diye ümit ediyoruz. :) Gerçi sansürlü olacak ama o mangakanın karakter ve hikayelerini ayrı sevdiğim için kesin izlenecekler arasında. 6 Lovers 2018 gösterse de hala başlayamadığı için onu da 2019'da izleyebileceğiz diye düşünüyorum ve listeme onu da ekliyorum. Diğer beklediğim yapımlar: Sarazanmai Ginga Eiyuu Densetsu filmleri Carol & Tuesday (Ne zamandır adam gibi bir müzik yapımı gelmiyor, umarım bu yapım açlığımızı doyuracak. *.*) Yuri!!! on Ice Movie Hoshiai no Sora Bokura no Nanokakan Sensou Touch ile bağlantılı olan Mix Kış sezonu olarak mı açtınız konuyu anlayamadığım için 2019 yılına ait olup da beklediklerimin hepsini sıraladım. :D Bu arada, güncel olarak izlemiyorum elbette, kafama ne zaman eserse o zaman izliyorum ama 2019'dan gözüme kestirdiklerim bunlar. belli bir sezon için değil 2019'da olsun yeter. Zaten şu anda bazıları upcomingde unknown yazıyor çıkış tarihi onların da 2019'da olduğu netleşince onlar da dahil olur. |
Nov 2, 2018 2:14 PM
| En çok beklediklerim Date A Live 3, Shingeki no Kyojin 3 Part 2 ve One Punch Man 2. Ayrıca Bungou Stray Dogs 3.sezonunu da çok bekliyorum, ama 2019da çıkacağından emin değilim. |
| White Demon |
Nov 2, 2018 2:26 PM
WhiteDemon718 said: Sonunda benim gibi Date A Live 3 ü bekleyen birini buldum :D ve Bungou Stray Dogs 3. sezonun yılı bile belli değil maalesef.En çok beklediklerim Date A Live 3, Shingeki no Kyojin 3 Part 2 ve One Punch Man 2. Ayrıca Bungou Stray Dogs 3.sezonunu da çok bekliyorum, ama 2019da çıkacağından emin değilim. |
Nov 3, 2018 1:55 AM
| Vinland Saga'yı biraz okumuştum, galiba bir tek onu bekliyorum. |
Nov 3, 2018 7:43 AM
| Bu klübe yazdığım ilk şey olacak. Öncelikle beklemekte olduğum animelerin hemen hemen hiçbirinin mangası/oyununu bilerek beklemiyorum sadece ilgimi çekenler. İlk olarak kış sezonundan Mahou Shoujo Tokushusen Asuka, Dororo, Revisions,Doukyonin wa Hiza, Tokidoki, Atama no Ue Yakusoku no Neverland ilgi çekici olanlardan İlkbahar sezonuna gelirsek Shingeki no Kyojin 3 Part 2, One Punch Man 2 ve Isekai Quartet kesinlikle izleyeceklerim arasında. Sarazanmai de ilgi çekici görünüyor. Ek olarak Code:Geass'ın filmi ve 2019 da görmeyi umut ettiğim Mekakucity Reload da var. |
| |
Nov 5, 2018 9:46 AM
| 3D Kanojo: Real Girl 2nd Season 5-toubun no Hanayome Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou BanG Dream! 2nd Season Boku no Hero Academia 4th Season Bokutachi wa Benkyou ga Dekinai Carol & Tuesday Chihayafuru 3 Code Geass: Fukkatsu no Lelouch Date A Live 3rd Season Domestic na Kanojo Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka 2nd Granblue Fantasy The Animation 2 Hatena☆Illusion Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen Kenja no Mago Kono Yo no Hate de Koi wo Utau Shoujo YU-NO Library Cross Infinite Macross (2018) Meiji Tokyo Renka Mekakucity Reload Mix Nidome no Jinsei wo Isekai de Nijuuseiki Denki Mokuroku Ore wo Suki nano wa Omae dake ka yo Sidonia no Kishi 3 Strike the Blood III Tate no Yuusha no Nariagari Ueno-san wa Bukiyou benim listem genel itibariyle bunlar gerçi bazıları kış sezonundan |
Nov 6, 2018 3:25 AM
Tabi bu animeler kış sonbahar ilkbahar e yaz ayında çıkacak animelerin tamamı :D Bazılarının tarihi hala da belli değil :D |
Nov 6, 2018 8:11 AM
Macross'u nasıl unutmuşum yahu? :o Benim de beklediklerimden biri, ptw listemde o da vardı. *.* |
Nov 9, 2018 6:05 AM
| İnanamıyorum hiç beklemediğim bir şey oldu Dorohedoro'nun animesi geliyormuş http://moetron.net/post/179922064995/q-hayashidas-manga-series-dorohedoro-manga seneye çıkar mı bilmem ama paylaşayım dedim ben de mangasını okuyordum. |
Nov 13, 2018 12:00 PM
| Dororo ve Vinland Saga'nın anime adaptelerinin gelmesi kadar sevinmedim şu sıralar gerçi Ultraman'in animeside geliyor tabiki bunlarla beraber Eureka seven , city hunter ve mobile suit gundamın yeni filmi gelicek özellikle PATLABOR EZY umarım 2019 da olur açıkladılar ama umarım 2019 animesi olurki ben kendimden geçerim bi iki seri daha varda isimlerini unuttum şuan |
Nov 13, 2018 12:01 PM
Telphoussa said: Macross'u nasıl unutmuşum yahu? :o Benim de beklediklerimden biri, ptw listemde o da vardı. *.* hayatımda ilk defa macrossu bilen birileri görüyorum ağlicam şuan |
Nov 13, 2018 12:54 PM
Suatyaglde said: Telphoussa said: Macross'u nasıl unutmuşum yahu? :o Benim de beklediklerimden biri, ptw listemde o da vardı. *.* hayatımda ilk defa macrossu bilen birileri görüyorum ağlicam şuan İzlemiş olduğum tüm Macross evrenlerini severim ben. Müzik olayı şahanedir benim gözümde ki mecha olayını müzikle bağdaştırma konusunda Macross yapımcıları üzerine tanımıyorum. Bir de, Sheryl Nome tam bir waifu. <3 Yanlış hatırlamıyorsam şu şarkısında Türk kahvesi muhabbeti vardı: https://www.youtube.com/watch?v=bAGdxjqXVus Macross şarkıları içersinde favorim de şudur: https://www.youtube.com/watch?v=g74Q6ZfmRKw |
Nov 13, 2018 1:05 PM
Telphoussa said: Suatyaglde said: Telphoussa said: Macross'u nasıl unutmuşum yahu? :o Benim de beklediklerimden biri, ptw listemde o da vardı. *.* hayatımda ilk defa macrossu bilen birileri görüyorum ağlicam şuan İzlemiş olduğum tüm Macross evrenlerini severim ben. Müzik olayı şahanedir benim gözümde ki mecha olayını müzikle bağdaştırma konusunda Macross yapımcıları üzerine tanımıyorum. Bir de, Sheryl Nome tam bir waifu. <3 Yanlış hatırlamıyorsam şu şarkısında Türk kahvesi muhabbeti vardı: https://www.youtube.com/watch?v=bAGdxjqXVus Macross şarkıları içersinde favorim de şudur: https://www.youtube.com/watch?v=g74Q6ZfmRKw Bu müzik ve mecha konuda sana katılıyorum ve de genelde bu serileri izleyen çok yoktur bizim kitlede insan görünce biraz şaşırmıyor değil |
Nov 13, 2018 1:39 PM
Suatyaglde said: Telphoussa said: Suatyaglde said: Telphoussa said: Macross'u nasıl unutmuşum yahu? :o Benim de beklediklerimden biri, ptw listemde o da vardı. *.* hayatımda ilk defa macrossu bilen birileri görüyorum ağlicam şuan İzlemiş olduğum tüm Macross evrenlerini severim ben. Müzik olayı şahanedir benim gözümde ki mecha olayını müzikle bağdaştırma konusunda Macross yapımcıları üzerine tanımıyorum. Bir de, Sheryl Nome tam bir waifu. <3 Yanlış hatırlamıyorsam şu şarkısında Türk kahvesi muhabbeti vardı: https://www.youtube.com/watch?v=bAGdxjqXVus Macross şarkıları içersinde favorim de şudur: https://www.youtube.com/watch?v=g74Q6ZfmRKw Bu müzik ve mecha konuda sana katılıyorum ve de genelde bu serileri izleyen çok yoktur bizim kitlede insan görünce biraz şaşırmıyor değil Katılıyorum, hatta eski diye çoğu kişi arkasına bakmadan kaçıyor. :D Bende eskilerin yeri ayrıdır, bir de mecha güzel işlenmişse ayrı severim. Macross'un da öyle güzel bir atmosferi var, Macross F'nin OST'ları da şahanedir, seiyuu kadrosu da. <3 Yeni gelecek olan yapımı da en az onlar kadar güzel olur umarım. :) |
Nov 17, 2018 8:54 AM
| Bu yıl Konosubanın ve Youjo Senkinin filmleri çıkacak. Yeni Mob Psycho ve Made in Abbys'i sabırsızlıkla bekliyorum. Mangası çok iyi olan Yakusoku no Neverland'i de listeme almıştım. |
| Kazuma Desu |
Nov 18, 2018 1:44 PM
bonitanime said: Yuri!!! on Ice'ın allahogünlerigösterirse filmi Daha iyi ifade edemezdin duygularımı 😂 |
Nov 20, 2018 9:21 AM
Telphoussa said: Code Geass aslında o serinin finali bozacak bir şeyse ben yeni yapım gelsin istemeyenlerdenim çünkü bana göre Code Geass'ı Code Geass yapan şey o müthiş finaliydi. Böyleyken bile güzel benim gözümde. Öte yandansa gelecek olan yapımı, yani Code Geass Fukkatsu no Lelouch beklediklerim listesinde yerini alıyor tabii. Ten Count benim de beklediklerimden, yukarıda arkadaşın dediği gibi tarihi belli değil ama 2019 diye ümit ediyoruz. :) Gerçi sansürlü olacak ama o mangakanın karakter ve hikayelerini ayrı sevdiğim için kesin izlenecekler arasında. 6 Lovers 2018 gösterse de hala başlayamadığı için onu da 2019'da izleyebileceğiz diye düşünüyorum ve listeme onu da ekliyorum. Diğer beklediğim yapımlar: Sarazanmai Ginga Eiyuu Densetsu filmleri Carol & Tuesday (Ne zamandır adam gibi bir müzik yapımı gelmiyor, umarım bu yapım açlığımızı doyuracak. *.*) Yuri!!! on Ice Movie Hoshiai no Sora Bokura no Nanokakan Sensou Touch ile bağlantılı olan Mix Kış sezonu olarak mı açtınız konuyu anlayamadığım için 2019 yılına ait olup da beklediklerimin hepsini sıraladım. :D Bu arada, güncel olarak izlemiyorum elbette, kafama ne zaman eserse o zaman izliyorum ama 2019'dan gözüme kestirdiklerim bunlar. Listenin en başına Fruits Basket eklemek istiyorum. <3 Bu hafta başında aldığım en güzel haberdi, o günden beri deliriyorum resmen. En sevdiğim mangaya yeni yapım geliyor. Remake olacağına dair söylentiler var, eski serisini de severim ama mangayı tam olarak uyarlamadıkları için remake olarak gelip sağlam bir yapım izleyeceğiz diye umuyorum. *.* Bir de, en sevdiğim karakterlerden biri olan Shigure'yi en sevdiğim seiyuu (Nakamura-san) seslendirecek, yeme de yanında yat. Önceki listede Macross (2018) de unutmuşum, onu da ek yapalım hemen. :D |
Dec 10, 2018 9:14 PM
| Sadece Code Geass.Nedense ondan da büyük beklentilerim yok. |
Dec 19, 2018 7:29 AM
| Mob psycho 100 II Yakusoku no Neverland Shingeki no Bahamut Manaria Friends Kaguya-sama wa kokurasetai Dororo!!!! Doukyoin wa hiza, tokidoki, atama no ue Bu sezon biraz daha soluk geçecek gibi, özellikle beklediğim tek anime Dororo, Tezuka eseri olduğu için. Yakusoku no Neverland'in mangasını okuyorum o da güzel şeyler vadediyor bakalım. Lelouch filmleri bana soğuk geliyor, pek bir şey beklemiyorum ama sevilirse belki izlerim. Shingeki no Bahamut değişik görünüyor, umarım yuri değildir...yoksa %90 drop... |
Dec 19, 2018 4:42 PM
Eccox said: Mob psycho 100 II Yakusoku no Neverland Shingeki no Bahamut Manaria Friends Kaguya-sama wa kokurasetai Dororo!!!! Doukyoin wa hiza, tokidoki, atama no ue Bu sezon biraz daha soluk geçecek gibi, özellikle beklediğim tek anime Dororo, Tezuka eseri olduğu için. Yakusoku no Neverland'in mangasını okuyorum o da güzel şeyler vadediyor bakalım. Lelouch filmleri bana soğuk geliyor, pek bir şey beklemiyorum ama sevilirse belki izlerim. Shingeki no Bahamut değişik görünüyor, umarım yuri değildir...yoksa %90 drop... eğer bu yeni bahamut da virgin soul gibi olacaksa pek fazla bir şey bekleme derim. |
Dec 20, 2018 3:00 AM
| ben virgin soul'u beğenmiştim aslında fena değildi, bir genesis değildi ama |
Dec 20, 2018 3:10 AM
Eccox said: ben virgin soul'u beğenmiştim aslında fena değildi, bir genesis değildi ama mc öyle değişince pek beğenmedim ben favaro yoksa izlemem kısacası |
Dec 20, 2018 3:17 AM
Cnon said: Anladım, haklısın. İlk animeyi zevkli kılan şey Favoro'ydu ama konu işleyişi açısından 2.si bence daha güzeldi farklı karakterler de olsa sevdirmişti kendini benim için. Bu yeni çıkan da farklı bir setting olacak gibi Favoro olacağını sanmam maalesef. Yani konu güzel işlenirse benden onay alır, ama yuri ise hiç almayayım...Eccox said: ben virgin soul'u beğenmiştim aslında fena değildi, bir genesis değildi ama mc öyle değişince pek beğenmedim ben favaro yoksa izlemem kısacası |
Dec 20, 2018 3:20 AM
Eccox said: Cnon said: Anladım, haklısın. İlk animeyi zevkli kılan şey Favoro'ydu ama konu işleyişi açısından 2.si bence daha güzeldi farklı karakterler de olsa sevdirmişti kendini benim için. Bu yeni çıkan da farklı bir setting olacak gibi Favoro olacağını sanmam maalesef. Yani konu güzel işlenirse benden onay alır, ama yuri ise hiç almayayım...Eccox said: ben virgin soul'u beğenmiştim aslında fena değildi, bir genesis değildi ama mc öyle değişince pek beğenmedim ben favaro yoksa izlemem kısacası favaro virgin soul'un sonunda zombi olduğundan eski haline döneceğini sanmam eğer geçmişte geçmiyorsa |
Dec 20, 2018 3:25 AM
Cnon said: Aynen tamamen farklı bir olay olacak gibi görünüyorEccox said: Cnon said: Eccox said: ben virgin soul'u beğenmiştim aslında fena değildi, bir genesis değildi ama mc öyle değişince pek beğenmedim ben favaro yoksa izlemem kısacası favaro virgin soul'un sonunda zombi olduğundan eski haline döneceğini sanmam eğer geçmişte geçmiyorsa |
Dec 20, 2018 3:30 AM
Eccox said: Cnon said: Aynen tamamen farklı bir olay olacak gibi görünüyorEccox said: Cnon said: Anladım, haklısın. İlk animeyi zevkli kılan şey Favoro'ydu ama konu işleyişi açısından 2.si bence daha güzeldi farklı karakterler de olsa sevdirmişti kendini benim için. Bu yeni çıkan da farklı bir setting olacak gibi Favoro olacağını sanmam maalesef. Yani konu güzel işlenirse benden onay alır, ama yuri ise hiç almayayım...Eccox said: ben virgin soul'u beğenmiştim aslında fena değildi, bir genesis değildi ama mc öyle değişince pek beğenmedim ben favaro yoksa izlemem kısacası favaro virgin soul'un sonunda zombi olduğundan eski haline döneceğini sanmam eğer geçmişte geçmiyorsa manaria'nın diğerleriyle alakası yokmuş farklı zaman çizgisi yani okul animesi gibi bir şey synopsisden anladığım kadarıyla sanırım. ilk bölümü çıkmış bu arada. |
Dec 20, 2018 3:41 AM
Cnon said: 21 ocak diyor çıkış tarihine ama?Eccox said: Cnon said: Eccox said: Cnon said: Anladım, haklısın. İlk animeyi zevkli kılan şey Favoro'ydu ama konu işleyişi açısından 2.si bence daha güzeldi farklı karakterler de olsa sevdirmişti kendini benim için. Bu yeni çıkan da farklı bir setting olacak gibi Favoro olacağını sanmam maalesef. Yani konu güzel işlenirse benden onay alır, ama yuri ise hiç almayayım...Eccox said: ben virgin soul'u beğenmiştim aslında fena değildi, bir genesis değildi ama mc öyle değişince pek beğenmedim ben favaro yoksa izlemem kısacası favaro virgin soul'un sonunda zombi olduğundan eski haline döneceğini sanmam eğer geçmişte geçmiyorsa manaria'nın diğerleriyle alakası yokmuş farklı zaman çizgisi yani okul animesi gibi bir şey synopsisden anladığım kadarıyla sanırım. ilk bölümü çıkmış bu arada. |
Dec 20, 2018 4:31 AM
Eccox said: Cnon said: 21 ocak diyor çıkış tarihine ama?Eccox said: Cnon said: Aynen tamamen farklı bir olay olacak gibi görünüyorEccox said: Cnon said: Anladım, haklısın. İlk animeyi zevkli kılan şey Favoro'ydu ama konu işleyişi açısından 2.si bence daha güzeldi farklı karakterler de olsa sevdirmişti kendini benim için. Bu yeni çıkan da farklı bir setting olacak gibi Favoro olacağını sanmam maalesef. Yani konu güzel işlenirse benden onay alır, ama yuri ise hiç almayayım...Eccox said: ben virgin soul'u beğenmiştim aslında fena değildi, bir genesis değildi ama mc öyle değişince pek beğenmedim ben favaro yoksa izlemem kısacası favaro virgin soul'un sonunda zombi olduğundan eski haline döneceğini sanmam eğer geçmişte geçmiyorsa manaria'nın diğerleriyle alakası yokmuş farklı zaman çizgisi yani okul animesi gibi bir şey synopsisden anladığım kadarıyla sanırım. ilk bölümü çıkmış bu arada. episode 1 discussion konusu açılmış herhalde japonyada çıktı https://myanimelist.net/forum/?topicid=1756590 |
Dec 20, 2018 4:37 AM
Cnon said: Aynen çıkmış preair olarak sadece ilk bölümü tanıtmak amacıyla. Beklediğimiz gibi Genesis veya Virgin Soul'la hiçbir ilgisi olmayıp bir tarz okul animesiymiş. Bakalım...Eccox said: Cnon said: Eccox said: Cnon said: Aynen tamamen farklı bir olay olacak gibi görünüyorEccox said: Cnon said: Anladım, haklısın. İlk animeyi zevkli kılan şey Favoro'ydu ama konu işleyişi açısından 2.si bence daha güzeldi farklı karakterler de olsa sevdirmişti kendini benim için. Bu yeni çıkan da farklı bir setting olacak gibi Favoro olacağını sanmam maalesef. Yani konu güzel işlenirse benden onay alır, ama yuri ise hiç almayayım...Eccox said: ben virgin soul'u beğenmiştim aslında fena değildi, bir genesis değildi ama mc öyle değişince pek beğenmedim ben favaro yoksa izlemem kısacası favaro virgin soul'un sonunda zombi olduğundan eski haline döneceğini sanmam eğer geçmişte geçmiyorsa manaria'nın diğerleriyle alakası yokmuş farklı zaman çizgisi yani okul animesi gibi bir şey synopsisden anladığım kadarıyla sanırım. ilk bölümü çıkmış bu arada. episode 1 discussion konusu açılmış herhalde japonyada çıktı https://myanimelist.net/forum/?topicid=1756590 |
Dec 20, 2018 5:01 AM
Eccox said: Cnon said: Aynen çıkmış preair olarak sadece ilk bölümü tanıtmak amacıyla. Beklediğimiz gibi Genesis veya Virgin Soul'la hiçbir ilgisi olmayıp bir tarz okul animesiymiş. Bakalım...Eccox said: Cnon said: 21 ocak diyor çıkış tarihine ama?Eccox said: Cnon said: Aynen tamamen farklı bir olay olacak gibi görünüyorEccox said: Cnon said: Anladım, haklısın. İlk animeyi zevkli kılan şey Favoro'ydu ama konu işleyişi açısından 2.si bence daha güzeldi farklı karakterler de olsa sevdirmişti kendini benim için. Bu yeni çıkan da farklı bir setting olacak gibi Favoro olacağını sanmam maalesef. Yani konu güzel işlenirse benden onay alır, ama yuri ise hiç almayayım...Eccox said: ben virgin soul'u beğenmiştim aslında fena değildi, bir genesis değildi ama mc öyle değişince pek beğenmedim ben favaro yoksa izlemem kısacası favaro virgin soul'un sonunda zombi olduğundan eski haline döneceğini sanmam eğer geçmişte geçmiyorsa manaria'nın diğerleriyle alakası yokmuş farklı zaman çizgisi yani okul animesi gibi bir şey synopsisden anladığım kadarıyla sanırım. ilk bölümü çıkmış bu arada. episode 1 discussion konusu açılmış herhalde japonyada çıktı https://myanimelist.net/forum/?topicid=1756590 aynen farklı zaman çizgisi bu. |
Dec 22, 2018 7:49 AM
Telphoussa said: Telphoussa said: Code Geass aslında o serinin finali bozacak bir şeyse ben yeni yapım gelsin istemeyenlerdenim çünkü bana göre Code Geass'ı Code Geass yapan şey o müthiş finaliydi. Böyleyken bile güzel benim gözümde. Öte yandansa gelecek olan yapımı, yani Code Geass Fukkatsu no Lelouch beklediklerim listesinde yerini alıyor tabii. Ten Count benim de beklediklerimden, yukarıda arkadaşın dediği gibi tarihi belli değil ama 2019 diye ümit ediyoruz. :) Gerçi sansürlü olacak ama o mangakanın karakter ve hikayelerini ayrı sevdiğim için kesin izlenecekler arasında. 6 Lovers 2018 gösterse de hala başlayamadığı için onu da 2019'da izleyebileceğiz diye düşünüyorum ve listeme onu da ekliyorum. Diğer beklediğim yapımlar: Sarazanmai Ginga Eiyuu Densetsu filmleri Carol & Tuesday (Ne zamandır adam gibi bir müzik yapımı gelmiyor, umarım bu yapım açlığımızı doyuracak. *.*) Yuri!!! on Ice Movie Hoshiai no Sora Bokura no Nanokakan Sensou Touch ile bağlantılı olan Mix Kış sezonu olarak mı açtınız konuyu anlayamadığım için 2019 yılına ait olup da beklediklerimin hepsini sıraladım. :D Bu arada, güncel olarak izlemiyorum elbette, kafama ne zaman eserse o zaman izliyorum ama 2019'dan gözüme kestirdiklerim bunlar. Listenin en başına Fruits Basket eklemek istiyorum. <3 Bu hafta başında aldığım en güzel haberdi, o günden beri deliriyorum resmen. En sevdiğim mangaya yeni yapım geliyor. Remake olacağına dair söylentiler var, eski serisini de severim ama mangayı tam olarak uyarlamadıkları için remake olarak gelip sağlam bir yapım izleyeceğiz diye umuyorum. *.* Bir de, en sevdiğim karakterlerden biri olan Shigure'yi en sevdiğim seiyuu (Nakamura-san) seslendirecek, yeme de yanında yat. Önceki listede Macross (2018) de unutmuşum, onu da ek yapalım hemen. :D Benim listeye habire ekleme geliyor. :D - Haikyuu 4. sezon - Papa datte, Shitai (Bölüm süresi pek tatmin edici değil ama izlenecekler arasına girer. :D) - Kimi to, Nami ni Noretara |
TelphoussaDec 22, 2018 8:19 AM
Dec 23, 2018 5:14 AM
| En çok Kakegurui 2 için heyecanlandım 1. sezon çok iyi geçti inşallah bu sezonuda güzel yaparlar. |
More topics from this board
» Favorileriniz?NovasAnimeList - May 6, 2022 |
2 |
by kikiiwxxewq
»»
Oct 10, 8:26 AM |
|
» Grupta başka Neon Genesis Evangelion hayranı var mıdır?Jerasu - Jun 2, 2019 |
6 |
by kikiiwxxewq
»»
Oct 10, 8:24 AM |