Forum Settings
Forums
New
Oct 24, 2010 11:07 AM

May 2010
80
Taa.... Myślę, że to jest nasz wspólny klub, więc każdy niech da z siebie wszystko, żeby go współtworzyć!
Chcialabym, abyście mi napisali, kogo z już nieżyjących charaktersow lubicie najbardziej? Dodam ich do tej smiesznej listy po prawej, a jak bd miala czas, to zrobie z nimi karty więc ikuzo minna! ;D
Reply Disabled for Non-Club Members
Oct 24, 2010 2:48 PM
Jul 2018
559029
Hymyny... ale wiecie, że zawsze może powstać tzw. "ciąg dalszy" gdzie okaże się, że bohater tak naprawdę nie zginął? Wątek wielkokrotnie przerabiany np w "Modzie na sukces" :D

No niech będzie, to pierwsza rzucę jakąś postać: L.
Nov 7, 2010 3:07 PM

Mar 2010
111
Envy (Full Metal Alchemist)
L (Death Note)
LainkmlNov 12, 2010 11:37 AM
Nov 19, 2010 5:42 AM
Feb 2010
9
Itachi i Jiraiya (Naruto) :c
Dec 8, 2010 12:17 PM

Sep 2009
726
Nicholas D. Wolfwood - Trigun
Hughes - Fulmetal Alchemist
Starrk - Bleach
Lawrence - Boys Next Door
Zuzka1Dec 8, 2010 12:34 PM
Jan 8, 2011 1:48 PM

May 2010
80
Lawrence - jak mi go bylo szkoda T^T
Ale mam prośbę - nie rzucajcie "suchych" postow, dopisujcie coś od siebie!
Jan 10, 2011 2:08 AM
Oct 2010
21
Deidara (Naruto) - mój ulubieniec z Akatsuki i drugi ulubiony (po Gaarze) z Naruto. Ciągle mam nadzieję, że jednak okaże się, iż żyje. :<
Envy (FMA: Brotherhood) - nigdy, przy żadnym anime, nie płakałam tak jak w momencie śmierci Envy'ego.
Jiraiya (Naruto) - :<
Itachi (Naruto) - ledwo go polubiłam i już musiał zginąć...
: )
Aug 13, 2011 8:43 AM
Jul 2018
559029
Yoite - Nabari no Ou
Mikage - 07 Ghost
Będę ich kochać już zawsze :(

Lockon Stratos (Neil Dylandy) - Mobile Suit Gundam 00 (dlaczego on? T_T zawsze płaczę podczas oglądania Gundam 00, nieważne ile razy już to widziałam)
Daemon Spade - Katekyo Hitman Reborn! (jego historia mnie wzruszyła)
Mail (Matt) Jeevas - Death Note (Matt byłeś wielki)
Nagi (Owl) Kengamine - Deadman Wonderland (tak mi go strasznie szkoda było)
Aug 27, 2011 1:12 PM

Feb 2011
20
Jaak znieczulica tu panuje!
Największą stratą była śmierć Yagami Raito! Miał zmienić świat, a te dziecko wojny i rozpaczy zniszczyło go.
Aug 27, 2011 1:30 PM

May 2010
75

No dokładnie : > Nienawidzę tego białego pokemona. Biedny Raito-sama.
Sep 17, 2011 1:51 PM

Apr 2009
618
Jiraiya (Naruto) - ulubiona postac z Naruto :< jego historia, mlodosc, szukanie sensu zycia i to jak sie czul sam ze soba - jak nieudacznik... ale umarl z usmiechem ;]
Deidara (Naruto) - art is BANG! Epic death :D

Kamina (TTGL) - no chyba nikogo nie zaskocze go tu wpisujac. Ciagnal to anime przez te 8 (?) odcinkow. Gdybym byl dzieciakiem to zaloze sie ze chcialbym byc taki jak Kamina i robilbym giga drill breakery na podworku xD :<
Kittan (TTGL) - moment jego smierci bije ten z Kamina... pojechal po bandzie koles i to tuz po romantic scene z Yoko. I nastepny usmiech przy smierci ;d

Edward "Whitebeard" Newgate (One Piece) - noooo jesli ktos byl wielki to z pewnoscia on. Nie, on byl czyms wiecej niz "wielcy". To jak porownywac final getsuuga tenshou i Aizena-motylka - calkiem inne poziomy wielkosci :D No epic-man :D I smierc na stojaco O_O

L (Death Note) - nie zasluzyl! To on powinien zakonczyc ta sprawe, to on byl rywalem Kiry i to on najbardziej chcial go dorwac :<
Mello (Death Note) - jego mi bylo szkoda jeszcze bardziej :< Taka durna smierc, nie nawidze tej baby co go zabila >.< A tak mu kibicowalem!

Lelouch Lamperouge (CG) - jestem zadowolony z jego smierci i uwazam ze dobrze sie stalo i ze byl to swietny pomysl i nie byla to smierc tragiczna... ale wielki to on byl xD

Maes Hughes (FMA) - o boze, jego smierc mnie tak wnerwila i zasmucila ze myslalem ze wyrzuce monitor przez okno xD Juz byl na tropie, juz mial zawiadomic a potem wrocic do ukochanel zony i coreczki a tu dupa... cale szczescie ze ten debilny Envy sie potem rozpackal >.<

Nicholas D. Wolfwood (Trigun) - ehhh... brak slow...

Teresa (Claymore) - tak nie powinno sie zdarzyc! I to w taki durny sposob... ghaaaa mogla ja poszatkowac, bycie dobrym nie poplaca... -_-

Marian Cross (DGM) - taka zajebista postac a ginie tak randomowo i to w takim momencie kiedy akurat wbil sie w pierwszy plan... "odechciewa sie zyc, mozna znow isc pic"...

Askeladd (Vinland Saga) - ... nie wiem co bez niego ma sie dalej dziac w tej mandze...

Narazie tyle ;p
Sep 22, 2011 12:14 AM
Apr 2011
132
L (Death Note) - jego śmierć wywołała w moim umyśle uraz na tyle duży, że jestem święcie przekonana, że L jednak żyje i "gdzieś tam jest" - po prostu się ukrywa.

Ulquiorra Cifer (Bleach) - jako zły koleś i jeden z bandy Aizena musiał zginąć, ale i tak go szkoda. Mam nadzieję, że Grimmjow przynajmniej żyje (bo nie wiem, czy się w końcu wyjaśniło, czy umarł, czy nie?)

Jiraya (Naruto) - nie wiem, jak autor w ogóle mógł wpaść na zabicie. Taka pozytywna postać - przecież każda porządna manga musi mieć zboczonego staruszka, a trochę czasu minie zanim Kakashi się zestarzeje.

Deidara (Naruto) - kolejny zły człek i jeden z moich ulubionych członków Akatsuki (drugi to Hidan, którego mam nadzieję, że kiedyś wykopią!).

W chwili obecnej nie potrafię sobie przypomnieć więcej.
Sep 23, 2011 7:57 AM
Aug 2011
2
Yagami Raito, o. TT_TT
Jul 10, 2012 12:34 PM

Mar 2012
103
Uchiha Itachi,Jiraya(Naruto)
Hughes (FMA)
"I'm not gonna run away, I never go back on my word!''
"You should give up… on me giving up!"
"That's okay… Just as long as we can be together sometimes."
Oct 20, 2012 1:38 AM

May 2012
1
Sasori, najlepsza postać evah.
Nov 24, 2012 7:51 PM
Nov 2012
10
Napisałabym że Cross z D. Gray-Man ale jak dla mnie to niemożlwe żeby zginął i w to nie wierze. Już przecież raz "zatonął" na statku w drodze do Edo =.=" A nawet jeśli naprawde nie żyje to do mnie to nie dociera >>T-T<<

Asuma, Ero Sennin, Kushina i wszyscy Hokage - Naruto

Ps. Nasz terrorysta (Lelouch) nie zginął :D Wystarczy wpisać w youtube "Lelouch Alive".
Jan 8, 2013 2:40 PM

Apr 2011
738
A ja powiem że Okita Souji z Hakuouki w drugiej serii. Ahh.. Jak on pięknie umarł - mam na myśli, że postąpił rycersko. No i jeszcze ta choroba i ta krew... Biedny Okita. Uwielbiałam go w tym anime T^T
Jan 14, 2013 7:14 AM
Aug 2012
49
Yagami Raito
Lelouch Lamperouge
Okita Souji
i wiele innych ale inni juz je wypisali a nie bede tego samego wypisywać.
Koi ga akaku fukaku yoru wo someteku...

Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» Klub polegÅ�! Rozpocznijmy wskrzeszanie

panda-sensei - Aug 12, 2011

8 by Mangetsu00 »»
Jan 16, 2013 1:14 AM

» Najwspanialszy PolegÃ��y sierpnnia

ShizuCross - Aug 22, 2011

14 by ShizuCross »»
Jan 15, 2013 8:38 AM

» Najwspanialszy PolegÃ��y Sierpnia (Nominacje)

ShizuCross - Aug 13, 2011

8 by TrOjAnHoRsE »»
Aug 14, 2011 10:54 AM

» brak tematu (tu bdą karty)

ShizuCross - Jul 10, 2010

0 by ShizuCross »»
Jul 10, 2010 1:54 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login