New
Jun 8, 2011 11:08 AM
| I dlaczego ta a nie inna? |
Reply Disabled for Non-Club Members
Jun 8, 2011 11:45 AM
| Zdecydowanie najbardziej pozytywną postacią jest Senji xD Bardzo pocieszny charakter, wydaje się najbardziej twardy do tego zapewne jest jednym z najsilniejszych Deadmanów, ale ... jego zachowanie przy kobitkach jest rozbrajające :D szczególnie gdy Shiro macha mu tyłkiem przed twarzą hah ^^ No i jego gałąź grzechu, może nie jest jakaś specjalnie oryginalna, ale ostrza z krwi plus szybkość z jaką nimi ciacha *ciach* ! |
Jun 17, 2011 6:31 PM
| To 'ciach' wypowiadane przez niego zawsze sprawia, że mi się mordka cieszy xD Fajny z niego gość, aczkolwiek osobiście wolę Deadmana nad Deadmanami xDD 'źródło' wszystkich osób ze zdolnością 'władania krwią' - czyli oczywiście Shiro. Za co ją lubię: podwójną osobowość - jest dziwna, urocza, pomocna, a zarazem jest morderczynią (ten jej złowrogi, kpiący uśmiech - koooocham!). Poza tym lepszego seiyuu nie mogli wybrać - pasuje idealnie. |
Jul 3, 2011 1:30 PM
| Zdecydowanie Senji ^^ Ma świetny charakter no i mirroro said: To 'ciach' wypowiadane przez niego zawsze sprawia, że mi się mordka cieszy xD Co do Shiro ... ciekawa jestem kiedy Ganta się dowie prawdy i co się wtedy wydarzy ... no, ale na to pewnie będziemy musieli czekać do końca serii |
| " I will be your deadman, With nothing but this blood on my hands. Stuck in your "wonderland"... " |
Jan 9, 2012 3:02 AM
| Wzorując się nie tylko na anime a tak że na manga to Ganta tu przyćmiewa innych swoja gałęzią grzechu siłą jak i wizualną stroną lecz za charakter Senji tu zamiata <ciach> :D |
Aug 10, 2012 4:18 AM
| Senji, a jakże! Uwielbiam tego faceta za całokształt, od gałęzi grzechu poprzez charakter, na wyglądzie kończąc. Bardzo ciekawa postać. :3 I również, jak poprzednicy, uwielbiam to 'ciach'. Pierwsze, które się pojawiło, przewijałam kilkakrotnie. xD |
Nov 17, 2012 12:36 PM
| Toto. Zdolność jaką włada jest niesamowita! |
| Away, and mock the time with fairest show: False face must hide what the false heart don't know. ~Macbeth Act I Scene VII |
Reply Disabled for Non-Club Members