A gdybyście Wy byli postaciami z "Ao no Exocist" to jakim stylem byście walczyli (em... nie wiem jak to inaczej ująć ^.^")?
Przypominam, że jest pięć takich "specjalizacji":
# Knight (Rycerz) - walczy bronią białą np. mieczem.
# Dragon (Smok) - specjalizuje się w używaniu broni ciężkiej, głównie pistoletów.
# Tamer (Treser) - przywołuje i kontroluje demony.
# Aria (Śpiewak) - podczas walki recytuje biblię i święte sanskrypty, a dokładniej "śmiertelne wiersze", które są słabymi punktami danych demonów.
# Doctor (Lekarz) - jego zadaniem jest leczenie i opatrywanie ran członków drużyny. (czego byście się zapewne po nazwie nie domyślili XD")
Jaaaa bym chciała być smokiem albo arią (gdybym miała pamięć i gdyby chciałoby mi się to wszystko pamiętać). Taką zabawną arią, o. To może wyglądać naprawdę fajnie. Coś w stylu takiej Tear z "Tales of the Abyss". Tylko ona śpiewała. Ale kij. W sumie to mógłby być dobry atak, takie śpiewanie wersów z biblii. Przy moim fałszu nawet jakbym nie znała odpowiedniego dla danego demona fragmentu to i tak by zwiał gdzie pieprz rośnie XD
Aż się zaczęłam zastanawiać czy Szatan śpiewa pod prysznicem... (nie wiem co to ma do rzeczy, ale to naprawdę interesujące, u'now!) |
MonogatariJun 27, 2011 10:13 AM