Forum Settings
Forums
New
Jun 27, 2011 10:05 AM

Jan 2010
269
A gdybyście Wy byli postaciami z "Ao no Exocist" to jakim stylem byście walczyli (em... nie wiem jak to inaczej ująć ^.^")?
Przypominam, że jest pięć takich "specjalizacji":
# Knight (Rycerz) - walczy bronią białą np. mieczem.
# Dragon (Smok) - specjalizuje się w używaniu broni ciężkiej, głównie pistoletów.
# Tamer (Treser) - przywołuje i kontroluje demony.
# Aria (Śpiewak) - podczas walki recytuje biblię i święte sanskrypty, a dokładniej "śmiertelne wiersze", które są słabymi punktami danych demonów.
# Doctor (Lekarz) - jego zadaniem jest leczenie i opatrywanie ran członków drużyny. (czego byście się zapewne po nazwie nie domyślili XD")
— Zaczerpnięte stąd

Jaaaa bym chciała być smokiem albo arią (gdybym miała pamięć i gdyby chciałoby mi się to wszystko pamiętać). Taką zabawną arią, o. To może wyglądać naprawdę fajnie. Coś w stylu takiej Tear z "Tales of the Abyss". Tylko ona śpiewała. Ale kij. W sumie to mógłby być dobry atak, takie śpiewanie wersów z biblii. Przy moim fałszu nawet jakbym nie znała odpowiedniego dla danego demona fragmentu to i tak by zwiał gdzie pieprz rośnie XD
Aż się zaczęłam zastanawiać czy Szatan śpiewa pod prysznicem... (nie wiem co to ma do rzeczy, ale to naprawdę interesujące, u'now!)
MonogatariJun 27, 2011 10:13 AM
Reply Disabled for Non-Club Members
Jun 27, 2011 12:24 PM

Sep 2008
1011
mam słabość do pistoletów i mieczy, w dzieciństwie chciałam zostać policjantką, więc wahałabym się między między Rycerzem a Smokiem. w sumie chciałabym obu.
Aria też fajna, ale mam za słabą pamięć.
Jun 27, 2011 2:00 PM

Jan 2011
798
Mam słabość do katan, więc myślę, że gdybym żyła w świecie ANE wybrałabym jak Rin - Rycerza. : D
Jun 27, 2011 11:52 PM

Mar 2009
95
Oj zawsze chciałam umieć walczyć mieczem, albo strzelać z pistoletu, więc na pewno wybrałabym Rycerza lub Smoka, chociaż w sumie uwielbiam pomagać innym, więc pewnie ciągnęło by mnie też trochę do Lekarza ^^
Arii bym nie wybrała ze względu na moją słabiutką pamięć, a Treser jakoś mnie nie pociąga, choć pewnie też ciekawe zajęcie :)
" I will be your deadman,
With nothing but this blood on my hands.
Stuck in your "wonderland"... "
Jun 28, 2011 3:17 AM
Jan 2009
207
envy-chan said:
Mam słabość do katan
Taaa ja też *.* Tylko nie wiem czy jakbym jedną miał to ludzie w moim otoczeniu byli by bezpieczni x[, ale wracajac do tematu.
W AnE widzę siebie jako rycerza, ale tutaj akurat o dziwo nie z kataną, a z jakimś wielgachnym mieczem ^^ Jak Cloud z FF lub Hibana z DW hyhy :D
(i bez podtekstów, że gdy facet używa wielkiego miecza to ten... tego ! nie prawda xD)
Jun 30, 2011 7:28 AM

Oct 2009
2394
Ja bym chciała być Treserem (: to musi być fajnie, tak przywoływać sobie demony i w ogóle~~ chociaż nie miałabym nic przeciwko Smokowi czy Rycerzowi.
Jul 2, 2011 1:36 PM

Sep 2009
9
Smok albo Rycerz, tak myślę. Mam słabość do wszelakiej broni, zarówno strzelającej (karabin snajperski albo jakiś colt xD), jak i białej. A najlepiej, obie specjalizacje naraz, a co xD
Jul 5, 2011 1:57 PM

Jan 2010
269
Wszyscy taki atak na smoki i rycerzyyy~ A kto was kurna leczył będzie? XD
Co do arii to w sumie tak się zastanawiam czy nie można po prostu przy sobie nosić części cytatów i ich odczytywać, a nie z pamięci napierniczać... Albo przywoływać je! O! To by było dobre~
Jul 6, 2011 10:09 AM

Aug 2010
47
Doktor albo rycerz, tak myślę, że by do mnie pasowało :)
Aug 20, 2011 3:22 PM

Dec 2010
16
Rycerz i Dragon łącznie było by najlepiej! : )
Apr 8, 2012 11:46 AM
Mar 2012
2
Najchętniej wybrałabym rycerza, choć treser też byłby nawet fajny. Ale musiałabym polegać na demonie, więc odpada. Wolę sama mieć wpływ na walkę :D
Ale te dwie profesje połączone byłyby idealne.
Jul 8, 2012 1:48 PM

Aug 2011
12
Treser albo Lekarz : 33
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» Ulubiona postać

Mikacz - May 7, 2011

23 by deguchilada »»
Jan 20, 2016 4:43 AM

» Nielubiana(?) przez nas postać : 33

Pierniczkowa - Jul 8, 2012

3 by stray-death »»
May 5, 2013 9:49 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login