Forum Settings
Forums
New
Aug 12, 2011 11:38 AM

May 2010
75
Tutaj zamieszczam wolny temat, którym będzie można luźno podyskutować/zaproponować zmiany w klubie. Klub jest o wielkich bohaterach, którzy niestety zginęli (jak widać klub poległ z nimi). Dlatego proponuje akcje wskrzeszania : >
Niech każdy powie co potrzeba temu klubowi, żeby prezentował się w miarę przyzwoicie i było tu jakiekolwiek życie. Fajny to byłby klubik, gdyby nie był pusty i tak zaniedbany (chociaż to problem większości polskich klubów).
panda-senseiAug 15, 2011 10:34 AM
Reply Disabled for Non-Club Members
Aug 13, 2011 3:53 AM

May 2010
80
Wiesz, że jestem leń - tak, jak ty xD Ale zajmuję się obecnie layem. Potem zrobię banera i nawiążę kontakt z innymi klubami.
A potrzebuję:
1. Kogoś, kto zrobi karty i mi ja wyśle (ja zrobię post z kartami)
2. Kogoś, kto porozsyła te karty.
3. Kogoś, kto będzie przeglądał posty i je cenzurował (no dobra... do tego to trzeba kilku osób). Bo przecież nie chcemy, żeby tu się szerzyło chuligaństwo?

Oczywiście wszyscy dostaną status oficera xD
Zgłoszenia proszę mi wysyłać na pm :)
Aug 15, 2011 10:15 AM

Jun 2010
278
Shizu, jaka cenzura? Widziałaś na MALu jakiekolwiek neo pokemony? To nie jest potrzebne. Nie wierzysz w ludzi?

Ja proponuję:
1. Otworzenie galerii z danymi bohaterami, żeby mieć jakiś ładny sensowny zbiór poległych który każdemu może się przydać :) Moim zdaniem fajnie by było.
2. Jakieś konkursy, np. opisy Wielkich Poległych i najlepszy opis np. zostanie zwycięzcą na dany miesiąc w klubie.
3. Mogę zrobić trochę kart. Tylko nie uważam to za jakieś najważniejsze... Bo co po kartach? Jedynie członkowskie mają jakiś sens. Ale reszta to w sumie na co komu?

Poza tym jakiś ładny sensowny lay by się przydał.
Aug 15, 2011 10:42 AM

May 2010
80
Nie wierzę xD Btw - niektórzy lubią sobie poprzeklinać xD

Re: 2. Nie wiem, czy jesteś niewidoma, czy twój internet jest 1000 lat za murzynami, ale już są ;P
Re: 3. Karty są potrzebne - choćby dla reklamy. I wgl niektórzy udzielają się tylko w klubach, w których mają karty. No to zrób i mi wyślij. Tylko błagam - niech będą jakieś sensowne, a nie takie, jakby ktoś się na okładkę od waneko zrzygał xD

Lay już jest ;P Może nie jakiś tam majstersztyk, ale jest ^^
Aug 15, 2011 10:59 AM

Jun 2010
278
A co złego jest w przekleństwach? To ludzka natura.

2. Są, ale takie głosowanie to se wiesz. Fajny by był na opis i najlepiej sensownie przedstawiony Wielki by wygrał. Co?
3. Nie musisz mi tego mówić mam jako takie doświadczenie w tym. Lepiej inne karty oceń czy naprawde warto dodawać czy tylko wstydu ten ktoś sie nie naje.

Ale coś takiego... e... dobra mam pytanie: Moge zrobić ja też i jak będzie ładny to dasz? (nie ignoruj tego SHIZU jak wielu rzeczy które ci pisze)
Aug 16, 2011 5:20 AM

May 2010
75
Ej no! jak można zakazać przekleństw? A co z wolnością słowa? Przecież plugawe przekleństwa to 3/4 mojego słownictwa x D
Aug 16, 2011 8:53 AM

May 2010
80
JEBNE (^w^) regulamin. <admini i oficerowie mogą kląć, bo mają moc xD >

"Opis" Głosujemy na poległego, a nie na wypociny jakieś :P Po tym konkursie można zrobić konkurs na OPIS. Bo teraz głosujemy na POSTAĆ, a nie OPIS postaci.

Mój lay jest boski xD Ale jak musisz, to zrób... Ale odrazu mówię - jak jakieś gówno zrobisz, to nie wstawię.
Sep 18, 2011 3:30 AM

May 2010
75
Ja proponuje wszystko oznaczyć w spoilerach, a na lay'u, avkach i całym wystroju klubowym nie powinien się pojawiać wizerunek żadnego z poległych. Galeria też powinna być pusta. Ale tylko takie moje zdanie. Aha i proponuje nabór na adminów. Karty klubowe zrobię, ale w swoim czasie.
Jan 16, 2013 1:14 AM
Aug 2012
49
Mogłabym się zajac kartami ale dopiero jak przyjdzie mój nowy komputer bo na obecnym wole jednac nie robic :/
A jak na razie moge się zając jakimis (jak juz podal ktos wyrzej) jakimis zabawami o Poległych. Więcej będe mogła robic dopiero jak dostane nowy komputer i wgram programy wtedy bedzie okej. :)
Koi ga akaku fukaku yoru wo someteku...

Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» Najwspanialszy PolegÃ��y sierpnnia

ShizuCross - Aug 22, 2011

14 by ShizuCross »»
Jan 15, 2013 8:38 AM

» Kto byl wielki (i umarł tragicznie T.T)

ShizuCross - Oct 24, 2010

17 by Mangetsu00 »»
Jan 14, 2013 7:14 AM

» Najwspanialszy PolegÃ��y Sierpnia (Nominacje)

ShizuCross - Aug 13, 2011

8 by TrOjAnHoRsE »»
Aug 14, 2011 10:54 AM

» brak tematu (tu bdą karty)

ShizuCross - Jul 10, 2010

0 by ShizuCross »»
Jul 10, 2010 1:54 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login