New
Oct 8, 2008 6:46 AM
| Én Sagisawa Yoriko-t kedvelem eddig majdnem a legjobban. A Da Capo sorozat egyik szereplője. Imádom, hogy olyan ártatlan és kicsit ügyetlen. El tudnám viselni, ha nálam lenne szobalány. |
| ~I listen to Anime Theme and Opening Music, do you?~ |
Reply Disabled for Non-Club Members
Oct 8, 2008 10:15 AM
| Az én személyes kedvencem Momomiya Ichigo, a Tokyo Mew Mew sorozatból. Egy igaz gyöngyszem a nekok közt! :) Hihetetlenül kawaii!! :) Kedvessége, aranyossága, és látszólagos törékenysége ellenére a végsőkig képes kitartani. Az egész jelleme nagyon jól eltalált lett és szerintem remekül illett a szerepéhez. Egyszóval nekem ő a tökéletes neko :P |
Oct 8, 2008 1:11 PM
| Ejha, micsoda részletesség. Bevallom első kedvencem nekem is ő volt, de aztán átpártoltam. Még Mao-t is kedvelem, de nem szeretem, ha egy lány tul erős, ő meg sorozatban veri meg a gonoszokat. Így lett Yoriko a favom. Csini, kedves és nem "foglalt" (már amennyire lehet ezt mondani egy anime girlre). |
Oct 8, 2008 10:16 PM
| Hát igyekeztem közel teljeskörű leírással szolgálni a miértről :) Amúgy tovább boncolgatva a kérdést, sok kedvenc Neko-m van még, de a legkedvencebb az Ichigo marad. :P Pl nekem is szimpi Mao, viszont nekem épp az ereje és rátermettsége miatt. Tetszik ahogy pár suhintással földbe döngöl mindenkit :) Yoriko-ban nekem is az ártatlan naivsága tetszik, kissé esetlennek tűnik mondjuk, de ez nem feltétlenül baj :) Van egy kissé különc kedvencem is, Hazuki-chan a Tsukuyomi Moon Phase-ből. Ő mivel nem valódi neko, csak a fejpántja miatt vannak cicafülei, de ettől függetlenül sokszor viselkedik úgy mintha igaz lenne. Amúgy meg érdekes a jelleme, olyan szeszélyes és misztikus, mondjuk mi mást várhatunk egy vámpírtól :) |
Oct 9, 2008 4:09 AM
| Őt még nem ismerem, de most hogy így megemlítetted tuti megnézem azt az animét valamikor a közeljövőben. |
Oct 25, 2008 2:28 AM
| Nekem is van egy pár kedvencem, de azthiszem elég a top 3as lista: 1. Karura (Utawarerumono) 2. Hazuki (Tsukuyomi) 3. Primula (Shuffle) Primula igazából nemis tartozik ide, max annyira mint Hazuki. ^^ Mindenesetre mindhárom nagyon jó karakter és az animék se rosszak. Mao.. aranyos karakter meg minden, és elég szimpatikus is volt, viszont maga az anime rossz volt, mondjuk inkább tartom nevetségesnek. Nagyot csalódtam benne, így Mao sem került valami kiemelt helyre. Tokyo Mew Mew .. egyenlőre a majd megnézem listán van. Továbbá, mostmár majd jobban odafigyelek és észreveszem ha van új topic :) |
Oct 30, 2008 2:41 PM
| Na skacok... ujranéztem az Elfen Liedet és rá kellett döbbenjek, hogy Lucy tulajképp Neko girlnek is tekinthető bizonyos szinten. Szal van egy új kedvencem :) . Tudom, hogy azt mondtam ho nem szeretem ha egy lány erős, de akkor is imádom ahogy olyan kis kegyetlen és mégis bizonyos szinten olyan kis ártatlan, nameg tök poén ahogy kinyírja azokat a bunkaja katonákat. |
Reply Disabled for Non-Club Members