Forum Settings
Forums
New
Oct 18, 2012 11:08 AM

Sep 2010
6
Znate i sami da svako malo izlazi onaj lijepi poster velikih dimenzija koji predstavlja nadolazeće anime(e). [zadnji: http://nabe.kokidokom.net/wp-content/uploads/2012/08/Fall2012v1.png]
Jeste li počeli pratiti što s liste i koji su dojmovi? Pratite li inače anime tijekom izlaženja ili čekate da izađu sve epizode?

(topic! ^.^)
Reply Disabled for Non-Club Members
Oct 19, 2012 11:33 AM
Dec 2010
17
uvijek provjerim postere velikih dimenzija, čisto da vidim ako se šta čini zanimljivo(uglavnom ne)...pa sam eto tako i sad provjerila ovaj...hmmm nezz...imam već i previše toga započeto, a bome i u 'plan to watch' tako da sam sada na to skoncentrirana , no eto vidiš sjetih se Jormungand-a..to mi nekoć davnooo netko predložio pa kad to pogledam, ako mi se svidi, onda ću definitivno i Second Season koji sam također na plakatu velikih dimenzija vidjela( nisi trebala napisati "plakat velikih dimenzija"...sad ću to cijelo vrijeme izgovarati tj. pisati xD Damn!!)

ugl. ako ti budeš išta od toga gledala i ako bude nešto što se isplati pogledati možeš nas tu fino obavijestiti, a možeš i mene u gimnaziji(znaš gdje sam pod odmorima-ovisnik xD)..pa slobodno me pronađeš da si malo prozborimo koju riječ o tim anime-ima...kako god ti želiš :DD

...usput hvala što si nas informirala, a i za novi topic umirućeg kluba xD kako bi 191x7 nas nazvao Zombi klub ili tako nešto ako se ne varam ^^
Oct 21, 2012 12:37 AM
Sep 2010
2
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai! je fun. Girlz sa povezom na oku se čini ko pop stvar u anime-ima, ali ova čak i nije doom&gloom nego simpa deluzioni freak. Bakuman 3 nastavlja u svojem sapunjara stilu s mangama u glavnoj ulozi iako s malo previše "ganbatte" i "lets do our best" patetike ali svejedno je dobar. Robotics;Notes ima potencijala dokle god ne ode u Mecha.
To je od onog kaj mi se čini oke za sad, pa možda nekome posluži ;D (ako se netko i spoji na ovaj klub koji je aktivan kolko i megaupload)
Oct 21, 2012 1:28 AM

Sep 2010
6
Ahahah, naravno, veeelike dimenzije :D

Ja sam tek prošle godine počela s praćenjem animea koji tek izlaze. Nisam sigurna koje sam sve uzela no malo mi je ipak falilo to da gledam sve odjednom i ostanem pod ogromnim whoa! dojmom. Nije tog dojma nedostajalo, samo bi se manje uživjela u anime zbog praćenja još bar jednog ili svega kaj bi u međuvremenu doživjela. S druge strane, razvuklo bi se to gledanje na mjesece (ovisno o epizodama) pa bi to bilo čak i pozitivno.

Sad imam na repertoaru Little Busters! Prvo mi je u oči skočilo ''created by Key'' pa ono, idemo provjeriti. Nadam se da se s vremenom bude razvila neka radnja, ne čini mi se da bi im išla epizodičnost. Uglavnom, ne očekujem puno :(

Zetsuen no Tempest. Uff. Ako ste action-fantasy-shounen fanovi, feel free. Mislim da je ovo jedan od onih koji se jako drže genre definicije.

Robotics;Notes mi je na watch listi zbog Steins;Gate-a i ChaoS;HEAd-a. /LightHope ima potencijala dokle god ne ode u Mecha/ Osobno mi je Chaos lošiji od Steinsa zbog natrapavanja svega i svačega u zadnje epizode. Ukratko, zadnja rečenica prve epizode bila je ''sono me... dare no me?'' poznato! moglo bi mi se svidjeti to da povežu 2 različita animea, CH je u početku bil zabavan.

Ima toga još.. Bakuman 3, sve isto kao i inače, pošto je vjerojatno zadnja sezona moglo bi biti jako zanimljivo, anime sam po sebi mi je i do sad bil oke i nikakve modifikacije nisu potrebne.

Najzanimljivije zasad mi je Chuunibyou demo Koi ga Shitai! A stvarno je kawaii :) school life, comedy, dosta je jednostavan i ima svoj kvalitetan humor. Tu je i ONA, adorable na istoj razini.

Note: tek sam pogledala po 2 epizode svega, ovo je jako bazirano na prvom dojmu.
Nemojte ovo uzimati preozbiljno i kao neka objektivna mjerila, možda budem drugačije razmišljala za par mjeseci.
Bilo kakvi komentari/postovi su poželjni :)
Oct 30, 2012 1:41 PM
Dec 2010
17
http://oi50.tinypic.com/vybig6.jpg

eto...još jedan plakat...drugačiji je, a sad nezz., možda se nađe i koji isti anime xD

...ja zbilja neću započinjati niti jedan od tih s plakata "velikih dimenzija" :D
...zbog par razloga:
1. škola (državna matura i ostale školske gluposti),
2. ogroman popis anime-a u 'plan to watch',
3. već isplaniran popis prvih 10 koje planiram redom pogledati (neki imaju i do 500 ep. xD npr. One Piece )
i tako da... :D pffffffffffff
Reply Disabled for Non-Club Members

More topics from this board

» Anime shopovi Hrvatska

Vuky1892 - Jul 21, 2016

1 by RobiWan »»
Jan 17, 2017 4:23 PM

» Upoznavanje :D

weendigo - Apr 7, 2012

8 by Daru-sama »»
Oct 13, 2015 5:18 AM

» Igrani filmovi/serije u rangu animea

IqIxZ - Dec 17, 2011

12 by grsh »»
Nov 11, 2013 8:47 AM

» Kupovanje anime mercha

Electromistress - Jun 5, 2012

5 by Electromistress »»
Sep 30, 2012 10:35 AM
It’s time to ditch the text file.
Keep track of your anime easily by creating your own list.
Sign Up Login